Змагання ЮІРівців проходили під гаслом «Молоде покоління - за безпеку руху!». Організаторами конкурсу, як і кожного року, виступили Управління ДАІ МВС України, Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерство соціальної політики України за підтримки Моторно (транспортного) страхового бюро України в рамках проведення всеукраїнського рейду «Увага! Діти на дорозі!».

Кращі загони юних інспекторів, які представляли усі обласні центри країни зібралися в «Артеку», де упродовж тижня змагалися у конкурсах «Велоестафета», «Юний регулювальник», «Знання Правил дорожнього руху», «Агітбригада». Потрібно зазначити, що цього року було введено два нових конкурси - «Соціальна реклама» та «Медична допомога».

Гайсинські ЮІрівці здобули перші місця майже у кожному з них і показали найвищий рівень знань та вміння їх застосовувати на практиці. Так, вони вважають, що й у наш комп’ютерний вік без друкованої продукції не обійтися. Тож, у конкурсу «Агітбригада» діти завзято вивчали книжку, у якій живуть Правила дорожнього руху. До речі команда переможець довела, що найкраще знається на правилах безпечної поведінки на дорозі, отримавши максимальну кількість балів у конкурсах «Знання Правил дорожнього руху» та «Велоестафета», завдання яких у цьому році були удвічі ускладнені.

Окрім дипломів та інших нагород, діти отримали цінні подарунки від ДАІ і партнера змагань Моторно (транспортного) страхового бюро України, що вже 10 років поспіль підтримує ЮІРівський рух. А ще до кінця вересня ЮІРівці продовжать відпочивати в «Артеку», де на них чекає цікава та весела програма, а також знайомство із новими друзями з усієї країни.

Як зазначає начальник служби профілактичної роботи управління ДАІ підполковник міліції Володимир Мотичко: « Такі конкурси значною мірою впливають на стан дорожнього руху та безпеку юних пішоходів. Адже одним з головних пріоритетів на сьогоднішній час для Державтоінспекції є профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Діти наше майбутнє, яке повинно бути в безпеці».



Переглядів: 5289
Поширень: 0