Дві нові програми для молоді з’явились у Вінниці: Академія блогерів “Башня” і Клуб креативних кар’єристів. Підготували їх Молодіжна рада міста, відділ молоді і туризму Вінницької міської ради та Центр підліткових клубів Teens-club “Універ”.

Передбачається, що у академії блогерів молоді люди, а це учні і студенти, зможуть навчитись якісно працювати у соціальних мережах: як просувати у Інтернеті себе, вінницький продукт, Вінницю.

- Академія блогерів надасть відповіді на декілька запитань: як правильно сьогодні використовувати соціальні мережі й Інтернет для того, щоб отримувати необхідну інформацію, знайомитись із тими людьми, які вам приємні чи будуть потрібні, витрачати на це мінімум часу і при цьому не зашкодити собі, - говорить начальник відділу молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов.

Приєднатись до клубу у соціальній мережі можна тут: http://vk.com/ilikevinnitsya або http://www.facebook.com/welovevinnitsya.

У Клубі креативних кар’єристів працюватимуть над тим, щоб створити золоту молодь, яка є основою суспільства.

- Я сам, як роботодавець, знаю, як важко знайти гарного молодого фахівця, - продовжує Руслан Анфілов. - Ми сьогодні говоримо про звичайних молодих людей, які хочуть заробити гроші для себе, зробити кар’єру, забезпечити свою родину і створювати своєю працею певний продукт.

У клубі викладатимуть спеціалісти-тренери і успішні відомі люди, які ділитимуться життєвим досвідом.

Подати заявку-резюме на участь необхідно на електронну адресу [email protected], вказавши інформацію: хто ти є, чим ти займаєшся і чого хочеш досягти.

Детальніша інформація - на сторінках у Фейсбуці.



Переглядів: 5667
Поширень: 0