Учасники форуму навчалися створювати бізнес-системи, визначати їх цілі, задавати критерії успішності. Кожен експерт провів презентацію тієї моделі бізнес-системи, яка зробила успішним його бізнес.

— Ми навчимо вас пережити кризу, — запрошував до фуршету переодягнутий в Остапа Бендера організатор форуму. — Тут отримаєте багато порад абсолютно порядного ведення бізнесу.

Учасники форуму подякували організаторам: засновнику консалтингової компанії ”Фактор Успіху” Оксані Іщенко, власнику фірми ”Марчук” Ігореві Марчуку, генеральному директорові фірми ”Сич”, співвласнику будівельної компанії ”Кедр”. Відзначили також партнерів форуму — ініціатора підприємницького руху в Житомирі Марину Вілецьку, співвласника турагентства ”Мер-ка-ба”, бізнесмена, ініціатора ”Національної ідеї України” Анатолія Жуковського з міста Рівне та власника ріелтерської компанії в Житомирі В’ячеслава Немировського.

Результатом першого вінницького форуму стало створення бізнес-клубу.
— Ми хочемо, щоб бізнесмени, спілкуючись, у своєму середовищі вирішували, як працювати в умовах економічної кризи, — говорить експерт, власник чотирьох успішних фірм та депутат Рівненської міськради Олексій Губанов.


Переглядів: 3110
Поширень: 0