Учасниці конкурсу краси у Казахстані

Вінничанка Вікторія Матящук “Міс Вінниця-2011” виборола третє місце у Міжнародному конкурсі краси “Міс Хан Шатир-2012”.

Конкурс проходив утретє у Астані у одній із найкращих світових будівель за версією журналу “Forbes Style” торгівельно-розважальному комплексі світу “Хан Шатир”. Участь у конкурсі взяли 25 красунь з Казахстану, Росії, України (усього три представниці), Грузії, Білорусі, Киргизстану, Узбекистану і Грузії.

Вікторія МатящукІнтенсивну підготовку дівчата розпочали з 16 вересня. А фінальна частина конкурсу краси відбулась 22 вересня. У красунь було чотири виходи: “Парад учасниць” - у коктельних платтях, “Дизайнерський вихід” - демонстрація колекції відомого дизайнера Казахстану, “Купальник” - дефіле у відкритому купальнику, “Інтерв’ю”, де журі оцінювало ерудицію, уміння триматись на сцені, винахідливість.

Звання “Міс Хан Шатир-2012” і 15 тисяч доларів отримала Світлана Расщупкіна з Казахстану. Вона вразила журі своїм поглядом, який визнали найпроникливішим. За третє місце Вікторія Матящук отримала грошову нагороду у три тисячі доларів. На що дівчина витратить гроші поки не знає.

- Моя мета була увійти до п’ятірки найгарніших дівчат конкурсу, познайомитись з новими людьми і достойно виступити, - розповідає Вікторія. - Мені є з чим порівнювати, тому можу упевнено сказати, що конкурс дійсно проводився на високому організаційному рівні. Ми з дівчатами-учасницями товаришуємо. Я, до речі, здружилась із переможницею із Казахстану Світланою Расщупкіною. Хоча дуже переживала, бо усі дівчата — професійні моделі.

Зараз вінничанка працює у місцевому модельному агентстві “Best Look Models Agency”. Її кандидатуру організатори міжнародного конкурсу відбирали самостійно. До цього за останній рік Вікторія брала участь у показах відомого українського незрячого дизайнера Сергія Єрмакова і Валентина Юдашкіна у Москві.

Оскільки робота займає багато часу, то вона перевелась на заочне відділення Вінницького торговельно-екномічного університету, де навчається на факультеті менеджменту зовнішньоекономічної діяльності. Найближчим часом планує працювати за кордоном.

Світлана Расщупкіна представить Казахстан на одному із найпрестижніших міжнародних конкурсів краси “Міс Земля-2012”, який відбудеться 28 жовтня. Він відрізняється від подібних “Міс Світ” і “Міс Всесвіт” екологічним спрямуванням. Минулого 2011 року на ньому перемогла представниця із Еквадору Ольга Алава.

Журі конкурсу “Міс Хан Шатир-2012”:

  • заступник генерального менеджера “Хан Шатир” Тунч Тузджу,
  • генеральний менеджер “Debenhams” Енгін Асралан,
  • Заступник генерального менеджера “Rixos president Astana” Алпер Еркус,
  • представник FTV у Казахстані Зульфія Хайбуліна,
  • відомий казахстанський дизайнер Андрей Ткаченко ,
  • “Міс Хан Шатир-2011” Елла Шаламова.



Переглядів: 10842
Поширень: 0