Щоосені у Вінниці проходять «червоні базари», під час яких вінничани можуть підготуватися до зими, купуючи городину, м’ясо-молочну чи іншу продукцію безпосередньо у виробників за цінами, які здебільшого нижчі ніж на ринках. Для самих сільгоспвиробників такі ярмарками є гарною нагодою реалізувати свій товар набагато швидше. Крім того, якість продукту власного виробництва завжди вважається найкращою.

Цьогоріч на ярмарку сільськогосподарської продукції буде представлено понад три десятки відомих у Вінниці та Вінницькій області виробників продукції. А задля того, щоб перекупники не мали можливості перепродувати куплений на інших ринках товар за завищеними цінами, усім виробникам після ретельної перевірки видається спеціальне посвідчення. Як повідомляють у департаменті адміністративних послуг, загалом на цьогорічні ярмарки вже видано близько трьох сотень таких посвідчень.

Ярмарки триватимуть з 29 вересня до 3 листопада на проспекті Юності (на відрізку між вулицями Келецька та Стахурського).

Під час «червоних базарів» цього року буде нова «родзинка» - вінничани матимуть змогу смакувати українські народні страви. Вперше у місті проходитимуть невеличкі ярмарки української кухні, тож вінничани зможуть поєднати корисне з приємним – і до зими підготуватися, і поласувати смачними стравами.



Переглядів: 8930
Поширень: 0