Хто б міг подумати, що цілісеньке стадо оленів одразу можуть з”явитися у самісінькому центрі Вінниці? Але так буде! Щоправда, олені та оленята там поселяться рукотворні.

За ініціативи міських управлінь культури та освіти, розповіли газеті „МІСТО”, серед учнів вінницьких шкіл оголошено конкурс під девізом: прикрась парк – принеси іграшку! А оскільки Новий рік наші городяни зустрінуть під знаком Оленя, то умова конкурсу – іграшкове оленятко треба змайструвати власноруч – цілком зрозуміла.

Пухнастих, паперових, пластилінових та інших звіряток, яких створять вправні маленькі фантазери, із задоволенням прийматимуть в адміністрації ЦПКіВ ім.Горького до 25 грудня. І того ж наступного четверга всі ці вироби прикрасять дерева та лавочки в парку. Дітлахи-переможці отримають квитки на атракціони лунапарку. До речі, дорослі вінничани теж можуть похизуватися своїми дизайнерськими талантами (але вже поза конкурсом) – місця для всіх оленів вистачить. В управлінні культури кажуть, що вінничани взялися до святкової роботи так активно, що оленів має бути не менше 700.


Переглядів: 3330
Поширень: 0