Для того, аби усі системи життєзабезпечення міста взимку працювали злагоджено, кожне комунальне підприємство завчасно готувало свою матеріально-технічну базу. КУП «ЕкоВін» – досить важливий елемент житлово-комунального господарства. І якщо ще сім років тому у місті взагалі не було такого комунального підприємства, то сьогодні без нього не можливо уявити господарську систему обласного центру, адже КУП «ЕкоВін» обслуговує майже 80% території міста в плані вивезення ТПВ та відповідає за інші ділянки у прибиранні Вінниці.

Техніка підприємства "ЕкоВін"

Сьогодні на КУП «ЕкоВін» нараховується понад три десятки одиниць спеціалізованої техніки. Переважна більшість (24 одиниці) займається вивезенням твердих побутових відходів. Ще 6 – обслуговують полігон ТПВ поблизу Стадниці. Решта техніки працює у відділі благоустрою, який відповідає за утримання площ, скверів та об’єктів благоустрою.

Техніка підприємства "ЕкоВін"

Враховуючи те, що це підприємство досить молоде і практично всю свою роботу будувало з нуля, щороку виконується комплекс заходів для зміцнення його матеріально-технічної бази. Цей рік не став винятком. В результаті, цієї зими адміністративне та вартове приміщення будуть опалюватись котлом на альтернативному виді палива, для кращого енергозбереження в будівлі було замінено близько десяти вікон та відремонтовано дах. Окрім цього, в боксах, де проводиться ремонт автомобілів, також замінено майже 800 м2 м’якої покрівлі. Поступово приводиться до належного стану територія підприємства, яка має площу близько чотирьох гектарів. Тут встановлено ворота та паркан, відремонтовано асфальтобетонне покриття площею понад 500 м2. Крім того, у поточному році виконано капітальний ремонт чотирьох одиниць техніки та придбано два нові автомобілі.

Мер міста  Вінниці Володимир Гройсман перебував на КУП «ЕкоВін»

Під час перебування на КУП «ЕкоВін» мер Вінниці Володимир Гройсман зазначив, що і колектив, і техніка підприємства повністю готові до роботи взимку. «Можу сказати, що ми зробили достатньо непогану модернізацію цього підприємства. Зараз ми бачимо, що техніка є в достатній кількості, а колектив сформовано достатньо якісно, - говорить міський голова. - На сьогоднішній день мешканці вчасно сплачують за послуги підприємства, що також свідчить про якісну роботу «ЕкоВіну».

Як ми повідомляли раніше, у новому опалювальному сезоні КП «Вінницяміськтеплоенерго» зможе економити більше мільйона гривень на рік



Переглядів: 8024
Поширень: 0