На сьогоднішній день борг вінничан перед газопостачальником сягає майже 5 мільйонів гривень. Але разом з тим підприємство вчасно і якісно виконує свої зобов’язання перед споживачами і регулярно подає блакитне паливо до їх помешкань.

Головний газовий регулюючий пункт (ГГРП) №39 забезпечує газом райони Поділля, Вишенька, Пирогово, а також мешканців нижньої Слов’янки, Гніванського шосе (з провулками), району Вінницького національного аграрного університету та села Агрономічне. Крім того, від цього ГГРП здійснюється постачання газу на ДП ТКЕ «Маяк» та КП «Вінницяміськтеплоенерго». Потужність головного газового регулюючого пункту складає 24000-50000 м3/год.

В рамках підготовки об’єктів комунального господарства до зими, на головному газовому регулюючому пункті міста також проводились відповідні роботи. Тут, зокрема, проведено ревізію усієї запірної арматури, регулюючих клапанів, штатних установок та поточний ремонт газових колодязів для вчасної та якісної подачі газу. В цілому і ГГРП №39, який регулює вхідний тиск з газово-розподільчої станції «Південна», і інші газорегуляторні пункти готові до роботи у зимовий період.

Міський голова Володимир Гройсман зазначив, що термін початку опалювального сезону залежатиме від погодних умов, тобто, старт запуску тепла до помешкань городян розпочнеться одразу, як загальнодобова температура протягом трьох днів буде 8 градусів тепла. «Весь комплекс міського господарства сьогодні і технологічно, і технічно готовий зустрічати холоди, – говорить Володимир Гройсман. – Єдине питання – це розрахунки за газ, що є досить важливим питанням. На жаль, сьогодні не усі мешканці це усвідомлюють і нарощують борги перед різними підприємствами, в тому числі і постачальником газу. Щоб не допускати накопичення боргів, малозабезпечені мешканці, які мають низький рівень доходу, можуть оформити субсидію».



Переглядів: 4022
Поширень: 0