Вінницький фінансово–економічний університет

Заснований цей навчальний заклад в 1993 році під назвою Вінницький інститут регіональної економіки та управління. Сьогодні - це один з найпотужніших та найперспективніших економічних навчальних закладів області, який готує студентів за спеціальностями: «Менеджмент організації», «Облік і аудит», «Фінанси», «Правознавство» та інші. Є в університеті магістратура, відділення післядипломної освіти і довузівська підготовка, що створює сприятливі та зручні умови для вступу та навчання студентів, а також відрізняє його від інших приватних закладів області.

Особливістю університету також є наявність власної бази: спортивний комплекс, стадіон, науковий та видавничий відділи, достатня кількість навчальних аудиторій та студентський клуб.
В університеті вирує студентське життя, активно діє представницький орган студентського самоврядування – Студентська Рада, яка є керівним органом в студентському самоврядуванні та закріплює за собою колектив активних, працелюбних, життєрадісних студентів. Лідери студентського самоврядування постійно організовують в університеті різноманітні культурно-виховні заходи, одним з яких є «Міс Університет», де беруть участь найкрасивіші дівчата університету.

Щороку студенти беруть участь у різноманітних олімпіадах, конкурсах та займають призові місця. І зараз, на 15 річницю закладу студенти спільно з викладацьким колективом організували гарний ювілейний вечір.

Привітати студентів та викладачів прийшли представники Вінницької обласної державної адміністрації, міської ради та колеги з інших вищих навчальних закладів. Багато теплих слів було адресовано ректору університету - Білоконному Петру Григоровичу.

Від імені міського голови Гройсмана В.Б. та міської ради колектив прийшов привітати начальник відділу у справах сім‘ї, молоді та туризму Анфілов Руслан Анатолійович. Почесну грамоту міського голови Володимира Гройсмана, квіти та відеоцентр було надзвичайно приємно отримати колективу університету.

Студенти, викладачі та гості свята побажали успішної долі університету, нових перемог та активного розвитку на благо Вінниці та України.


Переглядів: 6079
Поширень: 0