Як говорив незабутній Остап Бендер "Реклама - двигун прогресу". Тому 23 жовтня вважається Днем рекламіста, або Днем працівника реклами. Це свято всіх рекламістів, маркетологів і піарників, яке відзначається з 1994 року.

Отож, вітаємо усіх працівників реклами з професійним святом. Бажаємо Вам вдячних і щедрих клієнтів, розуміючих і чуйних партнерів! Нехай «не крутиться» голова від стрімкого кар’єрного зростання, а креативність та ініціативність б’є ключем.

Довідка:

Слово «реклама» походить від лат. reclamare — викрикувати. Ще у Давньому Римі урочисті процесії, які завершували тріумфальні події, включали елементи реклами: хвалебні промови, демонстрацію здобутих у боях трофеїв. В античності реклама здебільшого являла собою написи, які славили правителів і полководців та висікалися на їхніх статуях. У середньовіччі «рекламна» конкуренція виявлялася здебільшого в усній формі (вигуки торгівців, заклики ґірґожників та мандрівних ремісників).

Сьогоднішня реклама — складна наука. У просування товарів і послуг інвестуються великі бюджети, але мета у реклами залишається тією самою — виділяти товар серед конкурентів, «розкручувати» його і збільшувати продаж.


Переглядів: 2725
Поширень: 0