З нагоди вiдкриття до 22 сiчня 2009 року на всiх клiєнтiв чекає приємний сюрприз - у Центрi обслуговування дiють спецiальнi акцiйнi умови пiдключення на контрактну форму обслуговування та придбання стартових пакетiв.

Вiдкриття Центру обслуговування абонентiв гарантує найвищий рiвень сервiсу мобiльного зв\'язку Utel для мешканцiв та гостей мiста. Саме тут усi бажаючi зможуть протестувати унiкальнi можливостi нового мобiльного стандарту: вiдеодзвiнки, високу якiсть голосового зв\'язку, швидкiсний iнтернет, завантаження i перегляд вiдеофайлiв та багато iнших iнновацiйних послуг, якi доступнi лише клiєнтам Utel.

У Центрi обслуговування абонентiв надаються всi види послуг мобiльного оператора Utel: оформлення договору на обслуговування контрактних абонентiв, придбання стартових пакетiв для неконтрактного пiдключення та карток поповнення рахунку, сервiсне обслуговування, технiчнi консультацiї.

Також, у Центрi Utel представленi рiзноманiтнi моделi телефонiв, що пiдтримують стандарт UMTS i аксесуарiв для них та спецiальне обладнання для високошвидкiсної передачi даних через мобiльний iнтернет - модеми. А професiйнi консультанти допоможуть кожному пiдiбрати оптимальний тарифний пакет послуг Utel. Адже персонал Центру пройшов навчання вiдповiдно до корпоративних стандартiв Utel.

Для зручностi вiдвiдувачiв новий Центр обслуговування абонентiв на вул. Козицького, 22 працює щоденно, без обiдньої перерви, з 10.00 до 20.00, в суботу з 10.00 до 17.00 та в недiлю - з 10.00 до 17.00.

З нагоди вiдкриття Центру обслуговування абонентiв у м. Вiнниця, вул. Козицького, 22, Utel проводить акцiю для клiєнтiв до 22.01.2009 р.:
  • Для неконтрактних абонентiв можливiсть придбати одночасно три стартових пакети Utel за цiною двох.
  • Для контрактних абонентiв, пiдключившись у перiод дiї акцiї, отримати 25% знижку*
* Знижка дiє на щомiсячну вартiсть пакета послуг 6 мiсяцiв з дня активацiї номера та не надається на послуги, наданi за межами пакета послуг, додатковi послуги та послуги мiжнародного роумiнгу.

Окрiм Центру обслуговування абонентiв, який щойно розпочав роботу, сьогоднi у Вiнницi працює ще два пункти обслуговування абонентiв Utel: на вул. Соборна, 8 та вул. Коцюбинського, 28. i найближчим часом ще один буде вiдкрито на вул. Космонавтiв, 40. А придбати стартовi пакети та картки поповнення рахунку можна у десятках вiддiлень "Телекомсервiс" у всiх куточках областi. Також, пiдключення на контрактну форму обслуговування або придбання стартових пакетiв та карток поповнення рахунку здiйснюється в торгiвельних точках дилерської мережi Utel. Адже, завдяки нацiональному роумiнгу користуватись послугами Utel можливо практично на всiй територiї Вiнниччини. Причому, для абонентiв Utel дiють абсолютно тi ж самi тарифи, що й у "рiднiй" мережi.


Переглядів: 3449
Поширень: 0