Святковий концерт  з нагоди 21-ї річниці Збройних Сил України

У вітальному слові перший заступник командувача Повітряних Сил ЗС України генерал-майор Сергій Дроздов від імені командувача, військової ради Командування Повітряних Сил привітав присутніх з 21-ю річницею Збройних Сил України та подякував усім військовослужбовцям за сумлінне виконання покладених завдань, ветеранам Збройних Сил – за бойовий і трудовий героїзм, безцінний внесок у військово-патріотичне виховання нинішнього покоління захисників Вітчизни, а представникам органів місцевого самоврядування – за розуміння проблем та підтримку військових частин Повітряних Сил Збройних Сил України.

Перший заступник командувача Повітряних Сил ЗС України генерал-майор Сергій Дроздов

– Сьогодні з упевненістю можна констатувати, що Повітряні Сили Збройних Сил України мають необхідний рівень бойової готовності та спроможні захистити суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість рідної землі, – зазначив генерал-майор Сергій Дроздов. – Завдяки черговим силам з протиповітряної оборони лише у цьому році виявлено 40 порушень правил використання повітряного простору, з них 5 – з перетинанням державного кордону в повітряному просторі. Високу бойову готовність та професіоналізм продемонстрували військовослужбовці Повітряних Сил в ході проведення ігор чемпіонату Європи з футболу “Євро-2012”. А комплекс дослідницьких, експериментальних командно-штабних навчань “Перспектива-2012” підтвердив рівень підготовки військових частин виду. У поточному році вдалося значно підвищити та покращити справність авіаційної техніки та озброєння. На цей час з авіаремонтних заводів отримано 20 літальних апаратів та 27 авіаційних двигунів. За участю представників авіаремонтних підприємств в умовах військових частин відновлено та підтримано справність 49 літаків. Впродовж року авіаційними частинами виконано майже сімсот льотних змін. Вперше за роки незалежності нашої держави вдалося довести середній наліт на одного льотчика майже до 50 годин. Закладено фундамент для нарощування бойового потенціалу за рахунок молодого льотного складу. Майже 20 льотчиків опанували бойові літаки типу Су-27, МіГ-29, Су-25, Су-24.

 З нагоди 21-ї річниці Збройних Сил України, привітали  кращих військовослужбовців

З нагоди свята кращим військовослужбовцям та працівникам ЗС України генерал-майор Сергій Дроздов вручив відзнаки та грамоти від Міністра оборони України, начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України.

Роман Аксельрод,  Ігор Кревсьий та Андрій Рева привітали військовослужбовців

Щирі слова привітань та вдячності на адресу військовослужбовців та працівників Збройних Сил України лунали з вуст заступника голови Вінницької облдержадміністрації Романа Аксельрода, першого заступника голови Вінницької обласної ради депутатів Ігоря Кревського, заступника Вінницького міського Голови Андрія Реви.

З нагоди 21-ї річниці Збройних Сил України кращих військовослужбовців нагородили грошовими преміями

Від імені обласної та міської адміністрацій грошовими преміями й грамотами були заохочені кращі військовослужбовці Командування виду та військових частин гарнізону, працівники Збройних Сил.

Завершилися урочисті збори святковим концертом, підготовленим артистами Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України.



Переглядів: 8796
Поширень: 0