Мета проекту – запровадження у школах міста таких методик роботи із учнями, котрі розвивають у них навики формулювання перспективних ідей з наступним перетворенням цих ідей у проекти.

В ході виконання проекту команди із десяти вінницьких шкіл за допомогою запрошених викладачів-експертів Житомирського об\'єднання «Дирекція молодіжних програм» навчилися основам бізнес-планування та підготували мультимедійні презентації своїх бізнес-ідей, котрі захищали на Підсумковій звітній конференції перед Експертною радою та Палатою інвесторів проекту.

Підсумкова конференція відбулася 5 грудня 2012 року у залі засідань Вінницької міської ради.

За першість змагалися тринадцять команд - команди із вінницьких шкіл №1,2,7,8,9,16,17,20,22 а також гості із міст Немирів та Калинівка.

Перше місце, набравши однакову кількість балів, здобули проекти «Space Free» (школа №1) та «Вінницький молодіжний центр» (школа №8)вони й представлять Вінницю на П\'ятому чемпіонаті України з бізнес-моделювання у жовтні 2013 року. Решта команд отримали почесне друге місце.

Переможці конференції

Всі учасники чемпіонату одержали призи від Палати інвесторів та солодкі подарунки від Вінницького міського голови Володимира Гройсмана.

Молодіжна ліга розвитку підприємництва висловлює вдячність Департаменту освіти Вінницької міської ради, а також особисто – Володимиру Буняку, Ірині Мазур, Володимиру Хорошеву, Ірині Кононовій, Олегу Данилейко, Ірині Ковальчук, Ларисі Гусар, Володимиру Мідляру, Борису Максимчуку, Олені Носулько, Валентині Воронецькій , і усім, хто надавав допомогу програмі і брав у ній активну участь.



Переглядів: 3789
Поширень: 0