Діток позбавлених батьківського піклування привітали з Днем св.Миколая

19 грудня привітати з Днем святого Миколая дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у Вінницький міський палац дітей та юнацтва завітали міський голова Володимир Гройсман та перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Мовчан.

Діток позбавлених батьківського піклування привітали з Днем св.Миколая

У цей святковий день від міської влади кожна дитина, яка позбавлення батьківського піклування, а їх у Вінниці 199, отримала матеріальну допомогу у розмірі 400 гривень та солодкий подарунок. З усіма світлими святами діток та їх опікунів привітав мер міста Володимир Гройсман: «Мені б дуже хотілося, щоб у нашому місті росли тільки щасливі й усміхнені діти. І це все в наших руках, і заради цього кожний день ми повинні присвячувати нашим дітям, щоб вони відчували турботу, були доглянутими та обігрітими». Окрім цього, сертифікат на суму 3 тис. грн. від міського голови отримало Об’єднання дітей з обмеженими фізичними можливостями міського Палацу дітей та юнацтва «Повір у себе»

«Сьогодні надзвичайне свято і кожна дитина очікує чогось надзвичайного. Хотілося, щоб цей день приніс перспективні сподівання і мрії, які у найближчий час збулися», - з таким привітанням звернувся до діток Іван Мовчан.

Діток позбавлених батьківського піклування привітали з Днем св.Миколая

За ініціативи громадської організації «Союз старшокласників «Лідер» в загальноосвітніх навчальних закладах міста у грудні поточного року проведено благодійну акцію «Подарунок від святого Миколая», в рамках якої учні шкіл міста також підготували подарунки для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Представники громадської організації приєдналися до вітань і подарували дітям фотоальбоми та фоторамки.

19 грудня міська влада привітала і 95 маленьких вінничан, які перебувають у складних життєвих обставинах. У ляльковому театрі вони мають можливість переглянути цікаву виставу, а в подарунок отримали солодощі, книги та іграшки, які були підібрані відповідно до вікової категорії.

Також 19 та 20 грудня Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у Вінниці організував акцію для дітей з важками формами інвалідності, які не мають можливості виходити з дому. В ній взяли участь волонтери та працівники центру. 50 вінницьких родин, у яких мешкають такі діти, отримають від спонсорів та меценатів заходу фрукти, соки та солодощі. ​



Переглядів: 8089
Поширень: 0