Відповідно до Указу Президента України від 24 грудня 2012 року № 747/2012 року головою Вінницької обласної державної адміністрації призначено Мовчана Івана Михайловича.

Іван Мовчан, Сергій Татусяк та Юрій Бойко

Офіційне представлення новопризначеного очільника області відбулось за участю Віце- прем‘єр міністра України Юрія Бойка, голови обласної Ради Сергія Татусяка, Вінницького міського голови Володимира Гройсмана, екс-губернаторів, а сьогодні вже народних депутатів України, Миколи Джиги та Олександра Домбровського, а також народного депутата України Григорія Заболотного. У заході також взяли участь керівники структурних підрозділів ОДА, голови районних державних адміністрації та міст обласного значення.

Микола Джига, Юрій Бойко, Іван Мовчан, Сергій Татусяк

Звертаючись до присутніх Юрій Бойко відмітив, що за останні два роки область продемонструвала високі показники динаміки розвитку. Досить швидкими темпами Вінниччина з 22 місця піднялась до 3 місця в Україні за темпами розвитку виробництва промислової продукції. Також у регіоні на належному рівні відбувається організація та розвиток аграрного сектору. Адже це є одним з найважливіших сегментів економіки держави. «Я впевнений, що область і надалі продовжуватиме йти такими ж швидкими темпами і досягати значних результатів у соціально-економічному розвитку регіону» - зазначив Юрій Бойко.

Виступаючи, Микола Джига подякував усім за плідну роботу, а також підкреслив, що 2,5 роки роботи на посаді голови обласної державної адміністрації - є найкращі роки його життя. Він побажав Івану Мовчану плідної роботи і реалізації усіх проектів, що розпочаті в області.

Іван Мовчан

У свою чергу Іван Мовчан подякував Президенту України за висловлену довіру і запевнив, що і надалі працюватиме на благо Вінниччини.



Переглядів: 6297
Поширень: 0