Шестирічний Дмитрик, який загубився у Вінниці

Як розповіли газеті „МІСТО” у ВМУ УМВС України у Вінницькій області, 15 січня на спецлінію „02” близько чотирьох дня зателефонував чоловік та повідомив, що в нього пропала дитина.

З’ясувалося, що 30-річний Василь приїхав у Вінницю по справах в районний суд. Мати хлопчика була на роботі, отож малого чоловік взяв із собою. В суді – залишив Дмитрика родичу, який працює в охоронній структурі. Коли повернувся за дитиною – малого вже не було на місці. Родич казав, що дитинка тільки-но гралася поряд і раптом – зникла. Батьки одразу ж звернулися до правоохоронців.

В пошуках дитини були задіяні всі служби: особовий склад Замостянського райвідділу, міського управління міліції, ВДАІ, БППС, ВДСО, попереджені всі служби таксі, засоби масової інформації. За дві години після повідомлення співробітники державної служби охорони, прапорщик міліції Микола Мельник, старший сержант Ігор Телівера та прапорщик Сергій Пивовар знайшли Дмитрика неподалік залізничного вокзалу. На міліцейській машині 6-річного "мандрівника" привезли до батьків у Замостянський райвідділ, повідомили у ВМУ УМВС України у Вінницькій області.


Переглядів: 3095
Поширень: 0