За ініціативи керівника Вінницького міського відділу міліції Юрія Куцого та підтримки міської влади п’ятдесят шість працівників міліції, які дбали про спокій та безпеку вінничан під час новорічних свят та несли службу в посиленому цілодобовому режимі, заохотили цінними подарунками – наручними годинниками.

міліціонери, які отримали у подарунок годинники

- У цьому році в місті Вінниці під час святкування новорічних та Різдвяних свят грубих порушень громадського порядку не було допущено. Серед затриманих переважна більшість правопорушників за дрібне хуліганство, розпиття алкогольних напоїв та паління у громадських місцях. На цих правопорушників працівники міліції складали адміністративні протоколи, - каже начальник Вінницького міського відділу міліції Юрій Куций. – Міліціонерів, які в цей час найкраще несли службу з охорони громадського порядку, під час службового розводу заохотили наручними годинниками.

нагородження

- Мені дуже приємно отримати нагороду особисто з рук керівника міської міліції. За три роки служби в міліції – це моє перше заохочення. Сподіваюся, що і надалі моя робота та робота моїх колег залишатиметься на високому рівні. Особисто я докладатиму для цього максимум зусиль, - говорить старший інструктор кінологічної групи Юрій Сташкевич.

Годинники. які отримали міліціонери у подарунок

Цінні подарунки від міської влади та очільника міліції міста Вінниці за сумлінне відношення до виконання службових обов’язків та високу професійну майстерність по забезпеченню охорони громадського порядку під час новорічних свят також отримають працівники батальйону патрульно-постової служби міліції міста.



Переглядів: 3755
Поширень: 0