Для цього експертна комісія благодійного фонду «Подільська громада» відібрала 58 фотографій, на яких зображено 73 дитини. Нагадаємо, що проект із однойменною назвою календаря ініційований та проведений Благодійною організацією БФ «Подільська громада». З 3 по 16 грудня 2012 року усі бажаючі могли надіслати на електронну пошту організації світлини. Одна із обов’язкових умов конкурсу – щоб на фотографіях зображені були живі і гарні емоції маленьких вінничан.

Урочисте нагородження переможців відбулось 25 січня у кінотеатрі «Родина». Батьки і їх діти отримали календар «Щасливі емоції маленьких вінничан».

- Цей проект реалізовано для того, щоб привернути увагу жителів Вінниці, - говорить виконавчий директор Благодійної організації БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський. – Для того, щоб місто розвивалось і у майбутньому ми ним пишались.

Надалі календар «Щасливі емоції маленьких вінничан» продаватиметься у кіосках міста Вінниці «Преса». А виручені кошти підуть на належне облаштування навчальних закладів для дітей візочників: для реалізації проекту «Школа – доступна для усіх», який передбачає встановлення ліфтів для дітей з обмеженими функціональними можливостями.

За підсумками фотоконкурсу "Щасливі емоції маленьких вінничан" переможцями стали такі фотографії:

 

 

 

 

 



Переглядів: 6524
Поширень: 0