Банк Надра у Вінниці

Просто на годину раніше пішли на обід. В результаті, як і по всій Україні, у Вінниці були закриті відділення банку з 12.00 до 14.00. Причину, через яку банкіри вирішили не працювати дві години, повідомляли можливим клієнтам за допомоги оголошення на вхідних дверях відділень.

Нагадаємо, що 23 січня в ефірі програми „Свобода” на телеканалі „Інтер” представники „Надра Банку” офіційно заявили про свій намір 27 січня з 12.00 до 14.00 закрити відділення по всій Україні та протестувати на вулицях проти свавілля влади. Така акція мала на меті припинити звинувачення прем’єр-міністра Юлії Тимошенко на адресу банку, адже ці звинувачення – безпідставні, кажуть у „Надра Банк”. В свою чергу, прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу ICTV заявила, що з „Надра Банку” виведені всі грошові ресурси у вигляді незабезпечених кредитів невідомим фізичним особам.

Акцію протесту співробітники банку також провели у Сімферополі, Львові, Дніпропетровську. Втім, у цих українських містах банкіри таки вийшли на вулиці.


Переглядів: 5545
Поширень: 0