нарада

На нараді під головуванням начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Руслана Слюсаренка за участю генерального директора проектної організації ТОВ «Вінницябуд» Володимира Гігінеішвілі, заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Дмитра Білоуса, головного акушера-гінеколога департаменту Інни Кукурузи, головного лікаря обласної лікарні ім.Пирогова Олександра Жупанова та заступника головного лікаря – керівника перинатального центру Миколи Боцюри були обговорені проблемні питання проектування перинатального центру.

нарада

Було наголошено, що розбудова в Україні мережі сучасних перинатальних центрів із найкращим обладнанням та високопрофесійними фахівцями є одним із пріоритетів державної політики і знаходиться на особистому контролі у голови Вінницької облдержадміністрації Івана Мовчана.

З метою забезпечення реалізації Національного проекту Президента України Віктора Януковича «Нове життя» у Вінницькій області прийнято рішення про створення обласного перинатального центру для надання висококваліфікованої медичної допомоги матерям і новонародженим за сучасними технологіями.

Для реалізації поставленого завдання була проведена відповідна робота. Управління капітального будівництва облдержадміністрації визначено замовником виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення реконструкції з прибудовою обласного перинатального центру.

Виділені кошти з обласного бюджету для виконання проектних робіт:

  •  в 2012 році використано 240 тис.грн.
  •  в 2013 році виділено 1000,0 тис.грн., фінансування яких заплановано на травень – червень п.р.

Визначено генеральну проектну організацію – ТОВ «Вінницябуд».

нарада

На даний час по об’єкту погоджено медичне завдання, проведено геологічні та геодезичні вишукування, виконано технічне обстеження існуючої будівлі пологового відділення, яка підлягатиме реконструкції, розроблено технологічні схеми та об’ємно-планувальні рішення.

На сьогодні головною задачею є забезпечення виготовлення проектно-кошторисної документації та затвердження її в установленому порядку. З метою прискорення проведення проектних робіт прийнято рішення щодо термінового надання на погодження МОЗ України розроблених проектною організацією технологічних схем, затвердження технічного завдання та виконання усіма учасниками необхідних робіт в повному обсязі.



Переглядів: 8697
Поширень: 0