14 лютого у Вінниці можна було стати чоловіком і дружиною. Біля вежі у сквері Козицького святий Валентин (він же Марк Ріхтер) реєстрував “Шлюб на один день”. Після зізнання у коханні і поцілунку пари, які вирішили “одружитись”, отримували спеціальні свідоцтва про “шлюб” і подарунки.

За словами організаторів акції, вимоги до молодих людей прості: кохати одне одного і підтримувати.

- Є такі пари, які знайомі зовсім не довго, але вони впевнені у своїх почуттях, - говорить співорганізатор акції “Шлюб на один день” Аліна Ярош. - Думаю, не варто звертати увагу не те, скільки молоді люди знають одне одного. Можна бути знайомими один день, але мати сильні почуття один до одного. Такий подарунок - “одруження на один” день зроблене у Вінниці для тих пар, які хочуть щось змінити у своєму житті. Ми проводимо церемонію “одруження на один день” для того, щоб молоді люди відчули це свято по-іншому. Адже це нагода показати своїй коханій людині, що вона не боїться одруження та серйозних стосунків. Можливо, дівчина наблизиться на крок до своєї мрії — вийде заміж, а хлопець хоча б на один день відчує, як це бути одруженим.

Стати чоловіком і дружиною на один день вирішили Богдан Романенко і Ангеліна Білан. Серйозність намірів у святковий день пара демонструє на камери: під час пропозиції Богдан подарував Ангеліні кільце. Про можливість “одружитись” пара почула від знайомих за кілька годин до церемонії.

- Ми очікуємо багато позитивних емоцій, багато кохання, - розповідає Богдан. - Поки хочемо побачити, як це буде у майбутньому і спробувати, що це таке шлюб. Швидше за усе це для нас забавка. Бо перевірити почуття за один день неможливо. Побачити людину можна лише протягом довго періоду.

Вечір пара планувала провести разом, але як саме — не зізналась.

Раніше така акція “Шлюб на один день” у Вінниці проходила у екскурсійному трамваї “Везунчик”. Цього року, як зізнаються організатори, церемонію перенесли на площу біля вежі, щоб якомога більше пар “уклали шлюб”.



Переглядів: 10661
Поширень: 0