З 28 лютого по 2 березня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» проходила IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2013». Цьогоріч у ній взяли участь майже тисяча навчальних закладів із 27 регіонів України. Батьки та майбутні студенти мали змогу ознайомитись із виставкою навчальних закладів з Австрії, Естонії, Італії, Польщі, Росії, Словаччини, США, України, Франції та Чехії, а також дізнатися про умови вступу до представлених закладів освіти. Педагоги ж в свою чергу знайомились із міжнародними освітніми програмами, електронними засобами навчання, мультимедійними навчальними програмами, підручниками та методичними посібниками тощо.

Навчальні заклади Вінниці вибороли 6 призових місць на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

Окрім цього, заклади освіти презентували інноваційні проекти, які допоможуть вихователям садочків, педагогам шкіл, батькам та дітям у навчальному процесі. За результатами презентацій, золоту медаль у номінації «Управління і науково-методичний супровід інноваційного розвитку сучасних закладів освіти» серед дошкільних закладів отримав вінницький садочок №30. Золото цієї ж номінації серед загальноосвітніх шкіл потрапило до колективу школи-гімназії №6. Срібло та бронзу у номінації «Формування творчої особистості в навчальних закладах» отримали відповідно 23-й та 27-й садочки. У цій же номінації серед загальноосвітніх шкіл срібну медаль отримав колектив загальноосвітньої школи № 1, а школа-ліцей №7 виборола срібло у номінації «Інформаційний супровід навчально-виховного процесу».

За інформацією департаменту освіти міської ради, під час виставки також було проведено майже 170 науково-практичних конференцій, круглих столів та семінарів, під час яких обговорювались перспективи удосконалення процесу навчання та виховання, впровадження інформаційних технологій та педагогічних новацій.



Переглядів: 4740
Поширень: 0