3 березня у Вінниці відбувся конкурс краси "Міс Вінниця 2013". Перемогу на ньому здобула учениця гімназії №2 Влада Щеглова.

Читайте також:

- Міс Вінниці 2013 стала Влада Щеглова, учениця гімназії №2
- Мисс Винница 2013. Майданик снова утер нос конкурентам

"Майвін" перший вирішив взяти інтерв\'ю у Влади.

перший фінальний вихід конкурсанток "Міс Вінниця-2013"

- Взяти участь у конкурсі я вирішила сама, - каже Влада. - Для мене це було щось нове і те, про що я так довго мріяла. Чомусь склалося враження, що у подібних конкурсах здобувати перемогу можна лише за гроші. У цьому були переконані і мої батьки. Тому і серйозно до цього не поставилися, хоча у всьому мене підтримували. Переконували у тому, що перемога - не головне, головне участь і не потрібно сильно розчаровуватися.

Влада Щеглова під час кастингу

Півтора місяця дівчата готувалися до фінального виходу на сцену. Відвідували тренажерну залу, ходили на репетиції, працювали над собою. Та навіть вчилися посміхатися...

Влада Щеглова у тренажерній залі

- Готуватися до конкурсу було насправді важко. - говорить конкурсантка. - Багато хто із дівчат мав модельну підготовку. Мені цьому було потрібно вчитися. У когось виникали труднощі з танцями, але я тривалий час займаюся спортивно-бальними танцями, тому з цього у мене проблем не було.

Під час конкурсу в залі було відчутно, яку підтримку має Влада Щеглова. Її вихід зустрічали бурхливими оплесками. Друзі підготували плакат на її підтримку, який розмістили на одній із лоджій театру.

- Мене підтримували друзі, однокласники, вчителі. Приїхали мої обидві бабусі, брат Тарас і, звичайно ж, батьки. Було дуже приємно чути, що вони є у залі, це додавало упевненості для подальшої участі у конкурсі.

Як каже Влада, між дівчатами не відчувалася жорстока конкуренція. Та серед переможниць дівчина бачила Єлезавету під номером 7, ученицю ЗОШ № 15, яка здобула титул "Міс Elegance" і Катерину під №16, ученицю ЗОШ № 3, яка здобула титул "Міс Діадема".

Єлезавета №7  "Міс Elegance"Катерина №16 "Міс Діадема"

Кажуть, на конкурсах краси ніхто нікому не допомагає. Але це не так. Саме поради однієї із конкурсанток допомогли Владі Щеглові здобути корону , ставши "Міс Вінницею-2013".

- Анна Квочинська, яка була під номером 1, на конкурс краси прийшла вдруге. Кожен раз вона потрапляла до фіналу, але перемогу так і не здобула. Але саме її поради, які вона давала упродовж усього конкурсу, допомогли мені здобути перемогу, - каже Вдада.

Влада Щеглова отримала титул "Міс глядацьких симпатій " і одразу ж промайнула думка: От і все... Але після того, як її оголосили переможницею, склалося враження, що вона от-от втратить свідомість.

Нагородження переможеці "Міс Вінниця -2013"

- У мене був шок. Я не могла говорити. Я почала заїкатися... Це було щось неймовірне. Я у ті хвилини просто не вірила у те, що відбувалося. Це так приємно....

фото конкурсанток під час конкурсу "міс Вінниця-2013"

Усім дівчатам, які прийдуть на кастинг у 2014 році, Влада побажала бути впевненими і пам\'ятати, що це конкурс краси. Не обов\'язково мати зріст моделі, головне, аби краса була внутрішня. Ну і звичайно вірити у себе та не опускати руки.



Переглядів: 21713
Поширень: 0