Кожна маленька вінничанка від 6 до 13 років може спробувати свої сили на конкурсі краси та отримати титул «Міні Міс Вінниця-2013» і «Міні Модель Вінниці-2013». Заявки на конкурс приймаються з 1 березня по 4 квітня.

Заяви приймаються щодня крім неділя з 14.00 до 18.00 у «Будинку Офіцерів», кімната 72. До заяви додаються копія свідоцтва про народження, 2 професійні фотографі у електронному варіанті та роздруковані. Одна із фото має бути у повний зріст інша- портретна. 

Для участі у кастингу «Міні Міс Вінниця-2013» потрібно також мати додатково відеозапис таланту претендентки.

На відборі учасницям потрібно буде постаратися, адже журі оцінюватиме не лише зовнішні якості та дефіле, а й артистизм дівчат та їх вміння презентувати себе.

Дівчата, які пройдуть перший тур будуть запрошені 7 квітня на кастинг.  Та лише сім фіналісток поїдуть представляти наше місто на конкурс «Міні Міс Україна» і «Міні Модель Україна».

В цьому році організатор конкурсу та  директор дитячого модельного агентства Princess - Лилия Полищук внесла деякі зміни. У 2013 році кількість учасниць збільшиться до 30.  15 - «Міні Міс Вінниця»  та 15 – «Міні Модель Вінниця.

Офіційних номінацій буде сім:

  • «Маленька Модель Вінниці»,
  • «Юна Модель Вінниці»,
  • «Міні Модель Вінниця»,
  • «Маленька Міні Міс Вінниця»,
  • «Юна Міні Міс Вінниця»,
  • «Міні Міс Вінниця»
  • «Міс Глядацьких симпатій»

Та учасниця, яка отримає одну із цих номінацій поїде представляти Вінницю на конкурси «Міні Модель Україна» «Міні Міс Україна». Та не дивлячись на цепереможниць буде 2 - «Міні Модель Вінниці», «Міні Міс Вінниця».

Серед новвоведень також й те, що свої таланти будуть презентувати 15 учасниць у номінації «Міні Міс Вінниці». А от претендентки на титул «Міні Модель Вінниця 2013» будуть оцінюватись лише за вмінням дефілювати, артистизмом та зовнішніми даними.

Запрошуємо усіх маленьких красунь стати справжніми принцесами!!!

Довідки за телефоном 52-73-71, 097 486-48-48



Переглядів: 7452
Поширень: 0