Вінницькі інспектори ДАІ дарували водіям-жінкам сертифікати на право безкоштовного навчання правилам паркування

Правоохоронці спиняли автомобілі і тролейбуси, аби вручити подарунки. Жінки за кермом були щиро здивовані і обіцяли інспекторам ніколи не порушувати правил дорожнього руху. Втім, як зізнаються в ДАІ, жінки на дорогах і так набагато уважніше чоловіків, тому ДТП за їх участю в міліції фіксують значно рідше.

- Найчастіше у жінок – водіїв виникають труднощі з паркуванням, - пояснив начальник служби профілактичної роботи УДАІ Володимир Мотичко. – Тож наша акція направлена на підвищення професіоналізму водіїв. А власниками сертифікатів стали жінки, які їхали у певний час по вулиці Соборній. Пощастило навіть водіям тролейбусів.

Головне у акції, це той позитив, який спрямовує на співпрацю, взаєморозуміння і підтримку та вчить нас усіх взаємоповазі і довірі. Це своєрідний внесок у банк добропорядності у відносинах на дорозі, правила життя якого вже десятиліттями пишуться людською кров’ю. Усвідомлення важливості усіх заходів, які проводить Державтоінспекція, завжди знаходить підтримку і розуміння у зразкових учасників дорожнього руху, який би характер вони б не носили. Сподіваюсь, що захід зацікавить і решту водіїв, – каже підполковник міліції - у будь-яких заохочувальних чи профілактичних заходах для нас головне, щоб кожен водій відкрив для себе важливість та необхідність дотримання Правил дорожнього руху.

Ірина Трофимець

- За три години практичного навчання ми обіцяємо навчити жінок правилам паркування у різних, в тому числі екстремальних ситуаціях, - пояснила викладач Центру «Автоледі» Ірина Трофимець. І хоч з настанням весни бажаючих навчатися керуванню автомобіля значно збільшилася, ми залишаємося відкритими для усіх.

Ця акція ще один внесок в добру традицію заохочення і зацікавлення водіїв у підвищенні свого професійного рівня і дотримання Правил дорожнього руху.

З нагоди свята Державтоінспекція бажає усім жінкам зеленого вогника на шляхах, гарного настрою, затишку в оселях та здоров’я. Нехай кожен день Вашого життя дарує радість, приємні несподіванки і душевний комфорт!



Переглядів: 5167
Поширень: 0