У Міському палаці мистецтв «Зоря» відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Привітати зі святом колективи підприємств Вінниччини завітали голова Вінницької обласної державної адміністрації Іван Мовчан, голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк та Вінницький міський голова Володимир Гройсман.

Володимир Гройсман

«Ми повинні максимально створювати умови, які б давали можливість територіальним громадам жити комфортно і якісно, - з такими словами звернувся до присутніх губернатор області Іван Мовчан. – Наша система житлово-комунального господарства знаходиться в такому стані, що нам ще досить багато необхідно працювати над формуванням того ресурсу, який би дав можливість вивести її на достатній рівень». Разом з тим керівник Вінниччини зауважив, що в обласному центрі є багато позитивних напрацювань у сфері житлово-комунального господарства, які можуть бути прикладом для інших регіонів України.

Працівників ЖКГ та побутового обслуговування з професійним святом привітали керівники області та міста

«Не дивлячись на труднощі, мені приємно зауважити, що ми професійно зростаємо та даємо позитивні результати, - каже міський голова Володимир Гройсман. - У нас є ряд проблем, і нам необхідно ще багато зробити, але саме головне, що ми небайдужі до їх вирішення. Я хочу побажати, щоб ви і в подальшому розвивалися і щоб всі напрямки нашої перебудови були успішними, а вінничани були вдячні кожному з вас за працю».

Працівників ЖКГ та побутового обслуговування з професійним святом привітали керівники області та міста

Керівники області та міста подякували працівникам підприємств за гарну роботу та професіоналізм. З нагоди свята в подарунок від міської влади три кращі комунальні підприємства міста отримали комп’ютерну техніку, сім колективів відзначені подяками, а 79 кращих працівників галузей отримали премії та грамоти виконкому міської ради.

Для інформації:

Сфера житлово-комунального господарства Вінниці включає в себе 32 підприємства на яких працює 7890 працівників. Побутові послуги у місті надають 332 об’єкта. За даними Держкомстата обсяги реалізованих послуг населенню міста щороку зростають на 30 - 40 %.



Переглядів: 4937
Поширень: 0