У відповідності з президентським розпорядженням, до липня 2013 року будуть внесені зміни до законодавства, що дозволяють реалізувати пілотні проекти запровадження безготівкової системи оплати проїзду в міському електротранспорті.

Таке доручення міститься в Національному плані дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", затвердженому указом глави держави і опублікованому на його сайті.

Відповідальність за виконання доручення покладається на прем\'єр-міністра України Миколу Азарова, Міністерство інфраструктури України, Міністерство фінансів, Міністерство соціальної політики.

Реалізувати пілотні проекти президент доручив до грудня 2013 року в Львові, Тернополі, Кременчуці, Чернівцях і Вінниці.

Нагадаємо, шо розмови про необхідність впровадження пілотного проекту «Електронний проїзний» і «Картка Вінничанина» у Вінниці точаться ще з минулого року.

За словами мера Володимира Гройсмана, міська влада проведе цього року інвестиційний конкурс для забезпечення міського пасажирського транспорту автоматизованими системами диспетчерського управління, та розпочне впровадження пілотного проекту «Електронний проїзний» і «Картка Вінничанина».



Переглядів: 5598
Поширень: 0