З 8 по 14 квітня на 3-му поверсі торгово-розважального центру «Sky Park» (колишній «Магіцентр») усі, хто стежить за модними трендами та новинками у моді, зможуть переглянути нові колекції відомих вінницьких дизайнерів, придбати ексклюзивні речі та оновити свій гардероб на цьогорічні весну та літо. А ще – подивитись на знаних вінницьких КВНщиків у новому амплуа.

Традиційно двічі на рік у місті відбуваються фешн-покази відомих вінницьких дизайнерів. У цьому році організатори фестивалю змінили формат проведення показів. «Вінницькі дні моди» вже можуть претендувати на тижні високої моди, оскільки кількість днів цьогоріч зросла до тижня. «Окрім цього, змінено місце проведення фесту – тепер вінничанам, які слідкують з модою, буде більш зручніше відвідувати модний фестиваль, оскільки, починаючи з квітня, «Вінницькі дні моди» проходитимуть у ТРЦ «Sky Park», - говорить директор департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Сергій Кудлаєнко». Також зменшено і сам подіум – за інформацією організаторів, це дозволить проводити покази колекцій, використовуючи різноманітні цікаві шоу.

Загалом весняно-літні колекції представлять сім дизайнерів. Світлана Теренчук представить колекцію «Аромат», у якій поєднаються різні кольори та фактури тканин. За словами дизайнера, цьогоріч вперше актори однієї з найвідоміших вінницьких команд КВН будуть не ведучими, а моделями. Олег Кириленко спільно із Дар’єю Фурман представлять колекцію «Special for you», у якій буде близько 40 «луків» літнього вбрання із натуральних тканин та біжутерія ручної роботи. Також свої нові моделі у східному стилі представлять Олександр Очеретний, а студія «DESS» обіцяє глядачам свято кольору та інтригу. Також нові весняно-літні колекції представить дизайнер Людмила Квєтна та два вінницьких магазини.

Вхід на фешн-покази – лише за запрошеннями від дизайнерів. Директор модельного агентства «Клодель Моделс» та організатор фестивалю Наталія Фурманова розповідає, що запрошення можна буде також отримати і на рецепції торгового закладу. «А вже з осені ми плануємо створити сайт, за допомогою якого вінничани зможуть замовляти запрошення у дизайнерів, звернувшись безпосередньо до них або їх представників у режимі онлайн», - говорить Наталія Фурманова.



Переглядів: 5508
Поширень: 0