Переможницю визначили на закритій вечірці без преси в київському готелі "Fairmont". Оцінювало красу українських дівчат журі у складі голлівудського актора Жан-Клод Ван Дамма, бразильської супермоделі Адріани Ліми, російської моделі та коханої португальського футболіста Кріштіану Роналду Ірини Шейк, світської левиці Періс Хілтон та ін.

Жан-Клод Ван Дамма, Адріани Ліми, Ірини Шейк, Періс Хілтон

                                                                       Фото взято з сайту e-motion

Ведучим заходу став резидент "Comedy Club" Олександр Ревва.

Після того, як учасницю з Івано-Франківська Анну Заячковскую оголосили переможницею, зіркові гості та судді відправилися на afterparty до власника конкурсу Олександру Онищенко. Крім того, на вечірці відзначався день народження мецената.

У фіналі двадцять третього конкурсу "Міс Україна-2013" взяли участь 15 красунь із усіх регіонів країни. При цьому дівчатам довелося пройти додаткові кастинги.

Крім Влади Щеглової з Вінниці на титул "Міс Україна" цього року претендували Марина Кості з Ужгорода, Анастасія Захарченко та Ганна Даниленко із Сум, Дар\'я Потапова з Миколаєва, Корнелія Готра зі Львова, Ксенія Каляка з Херсона, Євгенія Машковська з Житомира та ін.

Учасниці показали дефіле в купальниках та у вечірніх сукнях, а також відповідали на запитання.

«Міс Україна 2013» стала Ганна Заячківська з Івано-Франківська, вона ж у вересні відправиться представляти Україну на конкурсі «Міс світу» на остров Балі.

«Міс Україна 2013»  Ганна Заячковска

1-ша Віце Міс Україна - Катерина Співак

1-а Віце Міс Україна - Катерина Співак

2-га Віце Міс Україна - Маша Гончарук

Маша Гончарук

3-тя Віце Міс Україна - Даша Прихно

Третя Віце Міс Україна - Даша Прихно

Фото взяті з сайту niklife

 



Переглядів: 17999
Поширень: 0