1-го квітня, до дня гумору в міському Палаці мистецтв Зоря, вперше у Вінниці пройшло розважальне шоу «Блондинки не проти брюнеток».

Участь приймали чарівні дівчата з вінницького державного педагогічного, вінницького національного технічного університетів, вінницького торговельно-економічного інституту та вінницького факультету київського національного університету культури і мистецтв.

шоу «Блондинки не проти брюнеток

Журі було представлене красунями-брюнетками, серед яких були представниці місцевих ЗМІ, учасниці конкурсу краси «Міс Вінниця» та вінницького КВНу.

П’яту учасницю білявку та п’ятого члена журі брюнетку, було обрано серед глядачів.

Учасниці підготували коротке відео «з життя блондинок» та порадували глядачів розповідями про розпорядок для блондинки.

шоу «Блондинки не проти брюнеток

А далі на учасниць очікували імпровізаційні конкурси: дівчата змагались у швидкості відправки СМС повідомлень, метали в зал іграшки на дальність, пояснювали, для чого в жіночій сумочці певний набір з п’яти предметів і навіть відчули себе за кермом автомобіля та позмагались у швидкості їзди.

Додали гумору та гарного настрою для глядачів команди КВН «БезНа» (ВДПУ), «ДТ» (ВТЕІ КНТЕУ) та «Меняем название» (ВНТУ).

Ведучі та автори ідеї шоу Дмитро Бланар та Юрій Постовий нагородили найактивніших вболівальників подарунками.

Всі учасниці отримали призи від спонсорів, а переможниця – Алла Грищенко (ВДПУ), отримала подарунок від генерального спонсора ювелірного центру «Діадема».

шоу «Блондинки не проти брюнеток

Дякуємо партнерам за допомогу в організації та проведенні розважального шоу «Блондинки не проти брюнеток» вінницькому обласному автоучкомбінату, мережі дитячих мрій «Антошка», комп’ютерним фірмам «Вінець» та «Енрон», кінотеатру ім. Коцюбинського, дизайн-студії «Вікторія», салону-перукарні «Долорес», магазину аксесуарів для жінок та чоловіків «All-Store», фірмі «Бастіон» та всім медіа партнерам шоу.



Переглядів: 7896
Поширень: 0