У світі існує сотні тисяч різноманітних видів метеликів і стільки ж жінок, що бажають виглядати вишукано. Для вимогливих клієнток створив свою неперевершену весняно-літню колекцію дизайнер Олександр Очеретний. Її назва – Imago. Так називають останню стадію перетворення з непримітної гусені на яскравого легкокрилого метелика. Автор колекції пропонує жінкам пройти таку метаморфозу, примірявши повітряні сукенки, адже весна – саме час розправляти крильця!

Дивовижні перетворення у сукнях Олександра Очеретного

Колекція має ледь чутний східний флер. Він проглядається у м’яко спадаючих лініях плеча жакетів та суконь, у підкресленій лінії талії. Почасти тонкий стан підкреслюють пояси, що мають подобу обі. Завдяки вільному крою, сукні виглядатимуть добре на різних типах фігури та будуть комфортними для носіння в літню спеку. Більшість суконь та спідниць середньої довжини, але є і зовсім довгі.

Дивовижні перетворення у сукнях Олександра Очеретного

Ледь чутний аромат сходу можна побачити також у малюнках на шовку, який використовується у сукні цілісно, щоб не порушити картину. Справжньою еклектикою є гармонійне поєднання в одному виробі квіткових та геометричних мотивів: ромби та букети, горошок та ламані лінії можна зустріти на одному виробі. Більшість пальто чорного кольору оживляються завдяки вилогам рукавів та поличкам з яскравого шовку у малюнок пейслі або квітковим орнаментом.

Дивовижні перетворення у сукнях Олександра Очеретного

Романтичні нотки переважають у сукнях та блузках зі спідницями із струмливих тканин. Тут бачимо округлені комірці, недовгі рукави, вільний крій та знову поєднання різноманітних принтів. Низку принтованих суконь оздоблено мереживом, що додає більшої жіночності образу.

У заключній частині колекції ті самі стилістичні прийоми дизайнер використовує на тканинах у мілкій геометричний малюнок, відтінених чорними вставками. Силуети вільні, кольори більш стримані, ніж у попередніх частинах колекції, переважають пісочний, чорний та білий. Домінують мінімалістичні сукні приглушених кольорів з натуральних тканин. Завершується показ романтичним весільним вбранням, щедро прикрашеним мереживом.

завершння колекції олександра Очеретного

Колекція Олександра Очеретного Imago - це вісім десятків бездоганних романтичних образів для сучасних панянок, кожен з яких додасть барвистого настрою новому сезону. Приміряйте розкішні нові крильця аби перетворитись на королівського метелика і легко пурхати по життю.



Переглядів: 11589
Поширень: 0