Натхнення для своєї колекції, що вийшла надзвичайно стильною та вишуканою, дизайнер черпала у подорожі до мальовничої та різнобарвної Коста-Ріки. Показ вийшов маленькою барвистою виставою: насичені кольори грайливих суконь, м’які силуети об’ємних пальто, квіткові принти і абсолютно неймовірні парео з екзотичними пташками, привезені авторкою з субекваторіального клімату тихоокеанського узбережжя.

Дні моди . Колекція Людмили КвєтноїДні моди . Колекція Людмили Квєтної

Дивовижним чином у колекції поєднались зовсім різні за структурою тканини (бавовна, шовк, льон) та силуети різного характеру: від коконоподібних пальто до грайливих кльошних спідничок. А ще був несподіваний матеріал - екзотичний, проте практичний неопрен, з якого не так часто виробляють модний одяг. Все це розмаїття мало нагадати про те, що життя сучасної жінки проходить у стрімкому темпі: навчання, робота, сім\'я, діти, заняття спортом і подорожі, зустрічі з подругами... А значить потрібно не лише встигати усюди, але й завжди лишатись елегантною та чарівливою. Красивий одяг, що відповідає нагоді, здатен зробити цю круговерть захопливою. Змінний графік різноманітних справ і подій буде менш напруженим, якщо одяг буде радувати око і не створюватиме дискомфорт. Саме така основна ідея нової колекції Людмили Квєтної. Багатство ансамблів, які представлені в показі «Змінний графік», об\'єднують елегантність та комфорт. Дизайнер грає з формою, квітами, оригінальними малюнками і обробкою, але при цьому в одязі від Квєтної завжди затишно і комфортно.

Дні моди . Колекція Людмили КвєтноїДні моди . Колекція Людмили Квєтної

Кожна річ створена в ательє Людмили Квєтної індивідуальна та неповторна. Тому часто клієнтки та подруги майстрині погоджуються прийняти участь у показі дизайнера, виходячи на подіум вбрані у одяг, пошитий за їх індивідуальним замовленням. У цьогорічній колекції весна-літо разом з дівчатами-моделями дефілювали відомі жінки Вінниці. Депутат обласної ради Наталія Гетце вийшла у новаторському неопреновому костюмі. Разом з онукою пройшла по подіуму головний лікар обласної дитячої лікарні Тетяна Іванівна Антонець у сукні, пошитій для її вінчання з чоловіком, з яким вона прожила разом більше 30-ти років. А загальне замилування дісталося шелті на ім’я Зорік, що впевнено дефілював поряд із хазяйкою.

Дні моди . Колекція Людмили КвєтноїДні моди . Колекція Людмили Квєтної

Подих перехоплювало від рок-н-рольної атмосфери 50-60-х років минулого століття. Музика, зачіски та навіть футуристичні неопренові костюми не випадали з загальної стилістики, адже саме так уявляли тоді одяг майбутнього. Для показу Людмили Квєтної взуття було традиційно надано фірмою «Валерія», сумки – інтернет-магазином «Чемоданчик», а чудові ювелірні прикраси від фірми «Майоріка».

Дні моди . Колекція Людмили КвєтноїДні моди . Колекція Людмили Квєтної



Переглядів: 7535
Поширень: 0