Проект «Бізнес для екології. Збільшення конкурентоспроможності українських підприємств за рахунок розвитку сучасних систем збору небезпечних відходів у Вінниці» запрошує освітні заклади, неурядові організації та підприємства Вінниці взяти участь у конкурсі «ЗБІР ВИКОРИСТАНИХ БАТАРЕЙОК У МІСТІ ВІННИЦЯ» та розмістити у себе контейнери зі збору батарейок.

Метою конкурсу є підвищення обізнаності жителів Вінницької області до правильної утилізації небезпечних відходів, зокрема використаних батарейок. Ця тема є надзвичайно актуальною сьогодні, адже щодня в Україні викидають 10-12 тонн пальчикових батарейок. Одна батарейка забруднює 20 кв. м землі або 400 літрів води, оскільки містить важкі метали та хімію. Звідти такі хімічні елементи потрапляють в організм людини і провокують різні хвороби, нерідко і онкологічні.
Учасником конкурсу може бути будь-який освітній заклад, неурядова організація або підприємство, котре заповнить заявку учасника і доставить її у місце розташування головного офісу Організатора в Україні або надішле електронною поштою на адресу: [email protected] до 15 травня 2013р.

Участь у конкурсі є добровільною. Серед отриманих заявок Організатори та Співорганізатори Конкурсу оберуть 20 установ, де будуть розміщені контейнери для збору використаних батарейок. Конкурс буде тривати з 1 червня по 1 листопада 2013 року.

Підсумуванням Конкурсу буде організація ІІ Екологічного форуму на тему загроз середовища, способів освіти та інформації, пов’язаних зі збором використаних батарейок. У ході форуму будуть вручені призи установам, які зібрали найбільше використаних батарейок:

  • За зайняте І місце - телевізор
  • За зайняте ІІ місце - ноутбук
  • За зайняте ІІІ місце- фотоапарат

Проект «Бізнес для екології. Збільшення конкурентоспроможності українських підприємств за рахунок розвитку сучасних систем збору небезпечних відходів у Вінниці» реалізується Товариством Інтеграція Європа - Схід, у рамках програми польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ РП в 2013 р. в партнерстві з Вінницьким Регіональним Центром Інформації "Креатив”, а також Благодійним Фондом „Подільська Громада”.

Завантажити пакет документів (ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ В КОНКУРСІ та УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ) можна у прикріплених файлах або на www.siew.org.pl , www.vn.ukrcei.org , www.gromada.vn.ua

Контактні особи:

Оксана Бондар, ГО ВРЦІ «Креатив», тел. 097-3913590

Андрій Дручинський, БФ «Подільска громада», тел.066-7055244



Переглядів: 4938
Поширень: 0