У ці вихідні на вінничан очікує яскрава та насичена програма.

Myvin обрав для Вас низку заходів, які будуть актуальні найближчими днями!

Родзинкою цих вихідних, безпосередньо стане День Європи у Вінниці, який цьогоріч триватиме до світанку і закінчиться проектом «Tour de la Vinnytsia Bon Voyage».

День Європи у Вінниці

Графік руху екскурсійного транспорту в ніч з 18 на 19 травня, а саме трамваїв та тролейбусів, ви можете дізнатися тут : «Tour de la Vinnitsya Bon Voyage»

Також 18 травня відбудеться фестиваль середньовічної культури "Орден сонця"

19 травня відбудеться масовий велопробіг навколо ВінниціА вже 19 травня відбудеться масовий велопробіг навколо Вінниці. Відповідно до розпорядження голови Вінницької облдержадміністрації Івана Мовчана серед інших заходів 19 травня (неділя) буде проведений Велопробіг навколо Вінниці. Початок реєстрації біля «Літака» о 9-00.

Старт о 10-00.

Довжина маршруту приблизно 55км. Старт буде від точки на Хмельницькому шосе напроти пам’ятника «Військовий літак».

Фініш Велопробігу в парку «Дружби народів» по вул. Стахурського, - орієнтовно о 14-00.

До участі у у Велопробігу допускаються бажаючі віком від 16 років. Молодші підлітки можуть прийняти участь тільки з батьками. Тип велосипеду не регламентується.

А тепер саме час розпочти з любителів кіно!

На цьому тижні у кінотеатрах нашого міста з`явилося три нових фільми:

Усім любителям фантастичних пригод пропонуємо неймовірний екшн, у головних ролях якого Бенедикт Камбербетч та Кріс Пайн  - "Стартрек: Відплата"

Для прихильників драми та мелодрами пропонуємо подивитися фільм від режисера Беза Лурмана - "Великий Гетсбі", у головних ролях якого є такі відомі актори як Леонардо ДіКапріо, Кері Малліган, Айла Фішер, Каллен МакОліффі та Джек Томпсон.

Ну а для любителів комедійного екшену, радимо подивитися захоплюючий фільм "Кров\'ю і потом: Анаболіки". Цей картина розовість про горе культуристів, які вирішили підзаробити грошей, викравши багатого бізнесмена. Про пригоди Ентоні Макі та Марка Уолберга, які зіграли головну роль у цьому фільмі, дивіться у кинотетрі "Мир". 

Також у кінотеатрах продовжують показ :

  • Кримінального триллеру "Клин клином", у головних ролях якого, є Брюс Уілліс, Кертіс Джексон та Вінсент Д\'Онофріо - кінотеатр "Мир"
  • Захоплюючий екшн "Падіння Олимпу", режисером якого є Антуан Фукуа. Головні ролі зіграли Джерард Батлер, Аарон Екхарт та Морган Фріман - кінотеатр "Мир"
  • Пригодницька фнтастика від режисера Шейна Блек "Залізна людина 3", головні ролі зіграли Роберт Дауні-мол, Гай Пірс та Ребекка Холл - кінотеатр ім. Коцюбинського.

Вінницький музично-драматичний театр ім. М. СадовськогоЛюбителям театру радимо завітати до Вінницького музично-драматичного театру ім. М. Садовського.

Вам запропонують поринути у захоплюючу драму "Трамвай бажання".

Разом зі своїми дітками насолодитися чудовою музичною казкою про любов та дружбу "Бременські музиканти".

Та відвідати незабутню п`єсу "Політ над гніздом Зозулі"

ART-PUB Beer&Blues У п`ятницю радимо завітати у ART-PUB Beer&Blues.

У цьому чудовому закладі на вас очікує незабутній концерт Олександра Онофрійчука - який є фіналістом відомого шоу "Голос країни".

Концерт Олександра Онофрійчука розпочнетьтся о 21:00.

А у суботу для вас буде лунати найкраща музика у виконанні віртуозів на концерті "Music band SUNRISE".

Концерт "Music band SUNRISE" розпочнеться о 21:00.

Міжнародний фестиваль імені П. І Чайковського та Н. Ф. Фонн Мекк. Вінницька обласна філармонія запрошує усіх на Міжнародний фестиваль імені П. І Чайковського та Н. Ф. Фонн Мекк.

Міжнародний фестиваль класичної музики ім. П.І. Чайковського та Н.Ф.фон Мекк проводиться Вінницькою обласною філармонією з травня 1993 року.

Цьогоріч фестиваль презентує шість країн-учасниць. Вінниччан та гостей міста чекають фантастичні концерти за участю учасників з Іспанії, Німеччини, Китаю, Росії, Польщі, Белорусії.

Для любителів виставок та ярмарків:

  • Виставка вишивок "Видатні особистості України", очікує на Вас у Вінницькому державному педагогічному університеті. На даній виставці представлено вишиті портрети видатних діячів історії, культури та політики України, серед яких портети М. Рильського, М. Коцюбинського, В. Забаштанського, В. Стуса, М. Грушевського, М. Амосова, Д. Забототного, В. Чорновола, М. Пирогова, А. Артинова.
  • З 17 по 26 травня 2013 з нагоди Дня Європи в Україні, Регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик» спільно з Центром «Культурна стратегія - XXI» представляють фотовиставку польського мистецького угрупування PARADOX.ART. Виставка проводиться в рамках програми «Міст», спрямованої на популяризацію творчості сучасних українських та зарубіжних художників у Вінниці.

"Моя Вінниця" бажає Вам гарних та насичених вихідних !!!



Переглядів: 5739
Поширень: 0