КП «Центр концертних та фестивальних програм» спільно з БФ «Подільська громада» представляють соціальний мистецький проект до Міжнародного дня захисту дітей, а саме 1 червня - загальноміське дитяче свято «Свято мильних бульбашок». Директор КП «Центр концертних та фестивальних програм» Філанчук Максим відзначив: «Метою даного заходу є подарувати дітям свято, підвищити культурні можливості підростаючого покоління, розвинути духовні цінності, допомогти повірити в себе та в свою мрію. Ляльки велетні, велетенські мильні бульбашки, концерт від юних зірок, дитячі майстер-класи та багато іншого подарують діткам позитив та радість. Свято буде проходити також за підтримки депутата обласної ради Сергія Кудлаєнка».

прес-конференція

4 червня 2013 року о 19.00 в рамках святкування Міжнародного Дня захисту дітей вперше у Вінниці пройде наймасштабніша благодійна акція. Кузьма Скрябін, гурт «ТІК» та Павло Табаков виконають відомі українські хіти під супровід військового оркестру.

Благодійний концерт, організований на підтримку програми «Школа – доступна для всіх», яка реалізується БФ «Подільська громада». Основна мета – адаптація школи-гімназії №6 для дітей на візках (встановлення ліфта, облаштування кімнати реабілітації та кімнати особистої гігієни).

Голова правління БФ «Подільська громада», фронтмент гурту «ТІК» Віктор Бронюк відзначив: "4 червня у вінничан буде можливість побачити незвичний концерт за участі українських зірок. Це унікальна подія для міста, адже багато відомих українських хітів буде виконано у супроводі військового оркестру, який є популярним в Україні та за її межами. Цим масштабним заходом ми хочемо привернути увагу вінничан до важливості благодійної акції «Школа – доступна для всіх». БФ «Подільська громада» об’єднує зусилля багатьох людей, бо тільки разом нам під силу змінити світ на краще. Артисти будуть виступати безкоштовно, а вінничани, купуючи квиток, зроблять свій внесок у добре починання».

Виступити генеральним партнером соціального проекту погодилася компанія "Київстар".

Олег Ковганич (представник «Київстар») : " Наша компанія активно долучається до благодійних проектів, які реалізуються в Україні і у Вінниці, зокрема. Ми маємо позитивний досвід співпраці з БФ "Подільська громада", коли у 2011 році разом запровадили спільний проект "Вони визволяли Вінницю для нас". Тоді нам вдалося забезпечити Відділення реабілітації інвалідів війни Холтерівськими моніторами (кардіореєстратор), комп’ютерною технікою та меблями. Сьогодні ми також вирішили долучитися до ще одного соціально важливого благодійного проекту".

Концерт відбудеться в ККЗ «Райдуга» (вул. Хлібна,1).

Вартість квитків – досить помірна від 50 грн. Їх можна придбати в ККЗ «Райдуга» (тел.. 69-91- 95 або 0986027028), офісі БФ «Подільська громада» (вул.. П. Осипенко, 4 тел. 67-20-96) або в навчальних закладах міста (детальна інформація на сайті БФ «Подільська громада»)



Переглядів: 8939
Поширень: 0