Саме у Валентинів день закохані мали можливість освідчитись один одному у коханні в незвичних умовах, висловивши свої найщиріші почуття. Навіть найбоязкіші змогли сказати своїй другій половинці про те, як сильно вони кохають. В цьому їм посприяла активна молодь, яка створила відповідну романтичну атмосферу, організувавши «Трамвайчик для закоханих».

Адже, на Вінниччині стало вже традицією День Святого Валентина відзначати у «Трамвайчику для закоханих». Започатковано цю традицію декілька років тому, проте відзначаючи Валентинів день, організатори щороку вносять новинку.

місце для поцілунків

Ось і цьогоріч Молодіжна рада при вінницькому міському голові за сприяння відділу у справах сім’ї, молоді та туризму міської ради, що виступили організаторами заходу, запропонували закоханим парам, курсуючи трамвайчиком по нічному місту, освідчитись у коханні в романтичній атмосфері. Було продумано чималу низку конкурсів для закоханих. Курсуючи в святковому трамваї, молоді люди змогли не тільки весело та прикольно провести час, але й одружитись та отримати сертифікат, що засвідчував їхній шлюб.

трамвай закоханих

Все відбувалось по-справжньому. Міцний поцілунок закоханих став щасливим квитком для проїзду у святковому трамвайчику. Зізнання в коханні, обіцянки щиро кохати свою половинку та в результаті, у нагороду молоді люди отримали ШЛЮБНИЙ СЕРТИФІКАТ. Після чого відбулось БЕЗАЛКОГОЛЬНЕ ВЕСІЛЛЯ у нічному, святково-оформленому трамвайчику. Багато пар побували на МІСЦЯХ ДЛЯ ПОЦІЛУНКІВ, де змогли продемонструвати своє вміння пристрасно, ніжно та солодко цілуватись. Несподіванкою проведення заходу стало те, що у трамвайчику вже були одружені пари, проте це не завадило їм одружитись знову та пережити всі ті відчуття та емоції, що наповнюють життя радістю та сенсом.

шлюбний сертифікат


Родзинкою святкування Дня закоханих для ідеальної пари стала незвичайна поїздка на справжньому лімузині до ресторану «Спорт-тайм», де відбулась романтична вечеря. Ці приємні подарунки отримали від міського голови Володимира Гройсмана переможці співочого КВН-конкурсу.

Різноманітність конкурсів, романтична атмосфера, багато пристрасних поцілунків та незгасиме полум’я кохання – все це отримали закохані пари, відзначаючи Валентинів день.


Переглядів: 6228
Поширень: 0