Нещодавно у соціальній мережі "ВКонтакте" та на сторінці "YouTube" з\'явився відеоролик про Вінницю. Його підготував 17-річний студент Вінницького технічного коледжу Анатолій Комков.

- Ідея створити таке відео виникло у мене і мого друга за чашкою чаю, - розповідає Анатолій Комков - студент Вінницького технічного коледжу.- Ми вирішили, що варто щось зробити корисне для свого міста. Тому і відзняли ролик про те, за що вінничани люблять своє місто.

Відео опубліковано 16 травня та вже набрало 1627 переглядів "Вконтакте" і 464 на сторінці «YouTube».

Над створенням відео працювало двоє людей: оператор і ведучий у кадрі, Анатолій.

 

- Нам надходить багато коментарів з приводу відео. Здебільшого це поради та пропозиції. Наприклад, порадили задавати більш провокаційні запитання. Багато прийшло і зауважень.

Наступними відео, яке зможуть побачити вінничани, буде відео про День Європи.

- Ми відзняли відео про те, як проходив День Європи у Вінниці. Саме так вінничани, які працювали або виїжджали за межі міста і не побували на святкуваннях, зможуть відчути справжню атмосферу свята завдяки відео, яке планують опублікувати 22 травня.

Юнаки запланували відзняти і третій відеоролик. Запитають вінничан про те, чого не вистачає Вінниці. Та що вони роблять для того, аби те, чого не вистачає, з\'явилося.

Також хлопці задумуються про створення Інтернет ТВ. Та для цього поки що немає грошей.


Переглядів: 5093
Поширень: 0