Свято мильних бульбашок, парад дитячих колясок, спортивні розваги, запуск «Кульок бажання» та фестиваль дитячої творчості «Чарівна квітка» чекає на малечу вже цієї суботи.

Цьогоріч святкування Дня дитинства розпочнеться ще з 10:00 у театрі ім. Садовського. Тут відбудеться заключний концерт фестивалю дитячої творчості серед дошкільнят «Чарівна квітка». Далі, об 11:00, біля ККЗ «Райдуга» стартує загальноміська дитяча акція «Свято мильних бульбашок». Цей захід організовує КП «Центр концертних та фестивальних програм» спільно з БФ «Подільська громада» та за сприяння депутата обласної ради Сергія Кудлаєнка.

Об 11:30 від центральної арки парку відбудеться парад дитячих колясок, який рухатиметься до ККЗ «Райдуга». Тут на малечу чекає одразу 8 «королівств» із різножанровою тематикою. Зокрема у Королівстві Повітряних кульок з 11 до 13 години буде проводитись майстер-клас по виготовленню з повітряних кульок різних фігур, а також малеча зможе виготовити свою кульку бажання та разом із усіма випустити повітряні кульки у небо. Крім того, у цьому Королівстві також планується багато цікавих конкурсів та інтерактивних ігор із повітряними кульками. У Королівстві «Бульбашка щастя» запланований концерт дитячих колективів, шоу гігантських мильних бульбашок, фінал параду дитячих колясок, та бульбашкова дискотека. Королівство «Лімпопо» пропонує малечі та дорослим приєднатися до сімейних змагань «Веселі старти» та взяти участь у різноманітних спортивних іграх та естафетах.

Ще одне казкове королівство пропонує розваги із казковими героями, у Королівстві посмішок дітки зможуть відвідати різноманітні атракціони, у Королівстві батьків будуть проводитися тренінги з виховання дітей для мамусь та татусів, різноманітні вікторини для усієї родини та тренінги для діток щодо поведінки на дорозі. Королівство творчості дозволить малечі відкрити свої художні таланти під час конкурсу малюнку на асфальті, навчитися наносити аквагрим та опанувати техніку орігамі та плетіння виробів з бісеру.

Організатори добре знають, що жодне дитяче свято не може обійтися без солодощів. Саме тому для найменших вінничан біля ККЗ «Райдуга» функціонуватиме ціле Королівство солодощів із дегустацією морозива.

Також цього дня у місті заплановано проведення заходів для діток, які знаходяться у складних життєвих обставинах. Зокрема, традиційно у Палаці дітей та юнацтва майже 170 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вітатиме міський голова Володимир Гройсман. Усі вони цього дня отримають матеріальну допомогу. Ще близько 40 дітей цієї категорії, які цього року закінчують 9 та 11 класи, також отримають фінансову підтримку з боку міста. Крім цього, для малечі, яка опинилась у складних життєвих ситуаціях, буде організовано прогулянку катером по річці Південний Буг. А у кінотеатрі «Родина» 1 та 2 червня о 10-ій та 12-ій годині для усіх бажаючих будуть безкоштовно демонструвати мультиплікаційні збірники.

Також 1 червня для малечі та їхніх батьків чекатимуть сюрпризи, розваги, солодкі подарунки від мережі вінницьких магазинів та розважальних закладів та торгових марок, зокрема «Непоседа», «Антошка», «Кузя», «Гном», «Ігроманія» та ТМ «Рудь».



Переглядів: 13205
Поширень: 0