Три великі стихії: вогонь, вода і повітря – зійдуться разом 6 липня напередодні містичного свята Івана Купала. Департамент культури Вінницької міської ради спільно з Центром концертних та фестивальних програм за сприяння депутата обласної ради Сергія Кудлаєнка влаштовують масштабне міське свято «Подільський вінок».

В програмі народного гуляння – традиційні купальські обряди, розваги та забави. Майдан біля ККЗ «Райдуга» стане містечком автентичної української творчості та прадавніх ремесел.

афіша

Кожен відвідувач зможе взяти участь у майстер-класах тих умільців, чиї вироби найбільше припали до душі. Молодь шукатиме загадкову квітку папороті у квест-грі та виплітатиме знамениті купальські обереги, символи сонця і нескінченності – духмяні віночки. Малеча залюбки буде побавиться у дитячих басейнах на свіжому повітрі.

В цей час гостей свята розважатимуть творчі колективи міста, а завершиться концертна програма вже надвечір яскравим і незабутнім вогняним шоу. Всі бажання і мрії, загадані цього дня обов’язково здійсняться, адже Івана Купала – магічне свято, сила якого перевірена часом.

Приходьте з родиною 6 липня о 15.00 на майдан біля ККЗ «Райдуга»

Довідки за телефоном: 69-91-95



Переглядів: 10164
Поширень: 0