27 та 28 липня у місті пройде IV Вінницький ФотоКвест. Традиційна фотогра знову кидає виклик найактивнішим та творчим вінничан. Цього року подія відбувається за сприяння Вінницької обласної Ради.

Впродовж кількох років любителі активного відпочинку випробовують свою креативність у Вінницькому ФотоКвесті. І зрозуміло чому, гра не має жодних вікових обмежень, а єдине, що потрібно для участі - це фотоапарат та гарний настрій.

Як усе відбувається?

ФотоКвест - це командна гра. У кожній команді від 2 до 7 квестерів. На старті учасники отримують 7 завдань на кожне з яких потрібно зробити одне фото. Усього на виконання завдань виділяється 8 годин. Квестери мусять проявити свою креативність, щоб їхні світлини вразили суддів. Потрібно наголосити, що під час оцінювання враховується в першу чергу оригінальність задуму, а не професійне виконання чи якість фото. Тому не важливо на що знімати: звичайну мильницю чи дзеркальний фотоапарат, головне оригінальна ідея. Зазвичай найбільшу кількість балів отримують позитивні та веселі фото.

Світлини оцінюються за десятибальною шкалою суддями ФотоКвесту. Члени журі оцінюють фото не знаючи, яким командам вони належать, тому прозорість гри гарантована. При виставлені балів враховується саме оригінальність та креативність учасників, тому перемогу можуть здобути квестери, що вперше взяли фотоапарат у руки. Церемонія нагородження пройде в актовій залі “Книжки” 28 липня.

Зареєструвати команду можна на сайті http://vinbazar.com/reg_quest або безпосередньо у день ФотоКвесту. Місце локації залишається незмінне - площа Театральна. Початок о 11:00. За новинами слідкуйте в спільноті vk.com/vinbazar_fotoquest або http://vk.com/fotoqest2013. Також, детальна інформація розміщена на сайті http://vinbazar.com/fotokvest.

ФотоКвест - це чудова можливість розважитись з друзями, якщо ваше літо проходить у місті. Якщо ви життєрадісна людина і полюбляєте весело проводити час, тоді участь у ФотоКвесті саме для вас. Незабутні враження, нові знайомства, позитив та подарунки - це Вінницький ФотоКвест.



Переглядів: 4141
Поширень: 0