Уроки виживання дітей у «міських джунглях»

Починаючи із першого класу, діти самостійно долають шлях із дому до школи, і навпаки. Батьки не в змозі постійно оберігати дітей від різних небезпек, які чекають їх на дорозі. Тому, за словами керівника проекту Дмитра Мири: «Дітям постійно потрібно нагадувати про правила дорожнього руху. Найкраще вони запам’ятовуються у дитячій ігровій формі. Саме така форма навчання дасть відмінний результат та захистись дітей від різних небезпек».

Уроки виживання дітей у «міських джунглях»

В нашому сьогоденні, окрім вирішення буденних питань, значне місце посідає питання безпеки наших дітей! З метою виховання законослухняних учасників дорожнього руху та формування у дітей навичок безпечної поведінки на дорозі, громадська організація «Вінницький міський комітет молодіжних організацій» провела дитячу програму на базі підліткового клубу «Гараж 77» .

Уроки виживання дітей у «міських джунглях»

Програма заходу була розділена на 2 частини. Перша – діти на асфальті малювати предмети дорожнього руху: машини, дорожні знаки, пішохідні переходи, світлофори. Другий етап – перегляд мультфільму «Азбука безпеки на дорозі». Всі, хто був присутній, отримали буклети з основними правилами дорожнього руху, які зображені у цікавому дитячому форматі.

Програма реалізується в рамках Конкурсу соціально-культурних проектів 2013 року Вінницької міської ради.



Переглядів: 14700
Поширень: 0