У 2012 році талановитий юнак став кращим танцівником "Щасливих долонь" і був нагороджений поїздкою в Мексику. Цього ж року він взяв гран-прі у номінації "вокал" та переміг у кінофестивалі.

- Мої хобі - це фотографія, вокал і танці, - розповідає Микола Должиков. - Професійно займаюся хореографією у стилі контемп і джаз-модерн, а також естрадним вокалом.

У першому турі конкурсу вінничанин виконав пісню з репертуару Adele "Someone like you", а в другому - з репертуару Beyonce - "Listen".

- Журі відреагувало дуже позитивно і я побачив, що їм сподобалося, - каже Микола.

За словами хлопця, він - переможець і артеківського кінофестивалю, суддями якого цього року стали Оксана Байрак та Риму Зюбіна.

- Від цього конкурсу я також отримав багато позитивних емоцій і досвіду, - зізнається хлопець. - В Артеку знову зустрівся з друзями, з якими познайомився торік і ця зустріч була одним із найбільш позитивних і яскравих моментів зміни.

 Микола Должиков із РусланоюУчасть у двох фестивалях дозволила хлопцеві познайомитися з багатьма знаменитостями - Русланою, Нікосом Сафроновим, Русланою Писанкою. Фото з ними збережуть пам\'ять про ці зустрічі.

- Цього року я записався в артеківський DJ-гурток і мені там дуже сподобалося, - каже Микола. - Щоразу йшов туди з задоволенням і повертався до табору з хорошим настроєм. Завжди приємно дізнаватися щось нове, вчитися тому, що актуально. Для себе давно зробив висновок, що головне - це працювати і розвиватися, тільки тоді все виходитиме найкраще.

Нагадаємо, що за вісім років проведення фестивалю "Щасливі долоні" у ньому взяло участь близько 10 тис. дітей, причому не тільки з України. Найталановитішим вручені - скрипка народного артиста Росії Володимира Співакова та саксофон народного артиста Росії Ігоря Бутмана. Пятьдясят вісім дітей побували на відпочинку в дитячих центрах Мексики, Угорщини, Нідерландів, у фестивальних турах по Європі. З учасниками проекту підписані контракти на зйомки у фільмах компаній «Стар Медіа» і «Studio Bayrak».

Щорічно в рамках проекту проводяться майстер-класи з відомими акторами, спортсменами, продюсерами, діячами науки і культури - Василем Лановим, Олександром Михайловим, Ольгою Сумською, Сергієм Гармашем, Оксаною Байрак, Нонною Гришаєва, Дмитром Пєвцовим, Владом Ряшиним, Яною Клочковою, Денисом Силантьєвим, Олександром Заваровим, Іллею Чичканом.



Переглядів: 4405
Поширень: 0