Звертаючись до учасників урочистої наради, Степан Дериволков наголосив, що об‘єднання податкової і митної служб пройшло в мінімальні терміни і без дискомфорту для бізнесу. При цьому, успішно проведена реорганізація територіальних органів міністерства не погіршить умов обслуговування платників, котрі, як і раніше, зможуть отримувати якісний податковий та митний супровід, підкреслив перший заступник Міністра доходів і зборів України.

Присутній на нараді голова Вінницької облдержадміністрації Іван Мовчан зауважив, що Вінниччина має чималий потенціал для створення нових виробничих потужностей, успішного розвитку бізнесу. І, на його переконання, призначене обласне керівництво підрозділів Міндоходів активно сприятиме економічному розвитку регіону та наповненню бюджетів усіх рівнів.

Голова обласної ради Сергій Татусяк у своїй промові зазначив, що зараз в області створений сприятливий бізнес-клімат задля розвитку підприємництва та залучення іноземних інвестицій. Це найкращим чином характеризує взаємовідносини між владою і бізнесом. У цьому, зокрема, є заслуга відомств, що об’єдналися у Міністерство доходів і зборів, та їх керівників на регіональному рівні.

У свою чергу, начальник Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Ірина Зленко подякувала за довіру, а також запевнила, що колектив управління докладе всіх зусиль для наповнення коштами бюджетів усіх рівнів за рахунок підвищення ефективності управління процесом адміністрування податків і зборів та покращення обслуговування платників.

За словами начальника Вінницької митниці Міндоходів Геннадія Федика, робота митниці і в подальшому буде направлена на забезпечення своєчасного митного оформлення обладнання та матеріалів, що надходить для підприємств, експорту виробленої продукції, на створення комфортних умов для здійснення зовнішньоекономічної діяльності сумлінними суб’єктами господарювання.



Переглядів: 7252
Поширень: 0