24 липня вінницька делегація вирушить до селища Новоозерне у Криму, де дислокується підшефний корабель – протичовновий корвет «Вінниця».

Шефські зв\'язки Вінниці і корабля продовжуються 18 років. Щороку на День флоту, який моряки святкують 28 липня, до селища приїздить делегація у складі представників вінницької міської ради, творчих колективів палацу мистецтв «Зоря» і вінницьких журналістів.

Цьогоріч творчий десант привітає моряків з 21-річницею Військово-Морських Сил України і передасть екіпажу корабля матеріальну допомогу. Як повідомив керівник вінницької делегації Станіслав Музиченко, на даний час про утилізацію і списування корабля «Вінниця» на металобрухт мова не йде.

У липні розпорядженням командувача Військово-Морських Сил України корвет «Вінниця» перевели до групи навчальних кораблів. Восени цього року 16 членів екіпажу завершать строкову військову службу, і з листопада новий склад з контрактників розпочне навчання.

Нагадаю, зараз військову службу на корветі завершують 7 вінничан. Для них, а також для офіцерського складу, вихованці міського палацу мистецтв «Зоря» дадуть святкові концерти.Говорить директор палацу мистецтв «Зоря» Євгеній Майданик.



Переглядів: 5916
Поширень: 0