У п\'ятницю, 9 серпня, на сцені літньої резиденції севастопольського клубу "White people" пройде сімнадцятий міжнародний конкурс краси «Перлина Чорного моря».
Конкурс обіцяє зібрати багато титулованих моделей.

Влада ЩегловаКрім переможниці вінницького конкурсу краси, в Севастополь приїде переможниця конкурсу «Miss Blonde Ukraine-2013» Ольга Клименко з Житомира, «Міс Херсон-2013» Ксенія Каляка, «Міс Суми-2013» Анастасія Захарченко, міс Нефертіті конкурсу «Міс Маріуполь-2013» Юлія Зоренко, перша віце-міс шоу «Княгиня України» Іванна Онуфрійчук із Києва.

Білорусь представить віце-міс міжнародного студентського конкурсу «Королева весна» Вікторія Рутковська з Мінська, а Росію - віце-міс щорічного обласного конкурсу «Міс Тула-2013» Ольга Корнєєва. І це далеко не повний список учасниць.

Вінничанка відправиться до Севастополя за тиждень до дня проведення конкурсу. Попереду у Влади Щеглової - репетиції, розважальна програма та знайомство з історичними пам\'ятками міста. Ну, і в підсумку, сподіваємося, ще й перемога. Адже красуня з Вінниці її варта!

Нагадаємо, конкурс краси «Перлина Чорного моря» в Севастополі беззмінно організовують агентство моделей «Марія» та Національний комітет «Міс Україна». Вінничанки не раз брали в ньому участь і навіть поверталися з перемогою. Так в 2012 році корону переможниці "Перлини Чорного моря" приміряла Ольга Стороженко з Вінниці.



Переглядів: 15602
Поширень: 0