Цього року вінничани давали 2 концерти: перший — у штабі військової бази, другий – у бухті «Донузлав» смт Новоозерне, де стоїть частина українського флоту, зокрема і корвет “Вінниця”.

бухтаі «Донузлав» смт. Новоозерне

Хочеться звернути увагу на те, що корабель, який гордо носить ім\'я нашого міста, один з найгарніших і найдоглянутіших в бухті. Висококваліфіковані і віддані своїй справі офіцери успішно тримають корабель на плаву, а юні моряки допомагають їм у цій нелегкій справі. За таке можна подякувати.

От наше місто і дякує, привозячи подарунки морякам. Це і побутові дрібнички, і солодощі, і грошові премії. Директор Міського Палацу Мистецтв Майданик Євген Олександрович та весь колектив десанту дякує за підтримку торгівельному комплексу «Гранд», фірмам «Панда», «МЕД», «Авіценна» і підприємцю Сергію Ковінько. Та найголовніше — це концертна програма, яка складалась з номерів, підготовлених муніципальною творчою майстернею «Зоряна Мрія», школою сучасного танцю «Болеро» та збірною міської ліги КВН. Мелодійні і запальні пісні, граційні східні танці та актуальний нестримний гумор не залишили байдужими жодного військовослужбовця і цивільного. Деякі люди, випадково побувавши на першому концерті, спеціально приїжджали і на другий. Вінницькі артисти отримали нових фанатів. Підтвердженням цьому було те, що моряки на телефон знімали концерт, а по закінченню програми навіть просили автографи.

Вінницькі артисти  штурмують український флот

Самі ж артисти отримали неймовірний заряд хороших емоцій як від спілкування з глядачами, так і між собою. Дуже важливо, коли у творчому колективі панує дружня і весела атмосфера. Цього разу вона була саме такою. В результаті свято відчули усі присутні.

Враження, які залишились у глядачів і артистів, передавати словами — марна трата часу. Це треба відчути. Бажаю і вам колись таке пережити. І щоб кожен з нас так само вмів створювати свято для себе і для оточуючих. Зі святом Вас!



Переглядів: 6075
Поширень: 0