Відкриття нового цікавого проекту планується до Дня захисту дітей. На будівництво «Галявини казок» у міському бюджеті передбачено 145 тис. грн.Начальник управління культури міської ради Ірина Френкель розповідає, що об’єднана дирекція парків робить усе можливе, аби з кожним роком відпочинок городян ставав іще більш змістовним і комфортнішим.

«У минулому році дирекцією парку було проведено обстеження та реконструкцію атракціонів. Також майже усі ігрові майданчики привели у належний стан, а дорогу до містечка атракціонів повністю заасфальтували та оздобили тротуарною плиткою. І вже зараз займаються зведенням «Галявини казок» для діточок, котрі відпочиватимуть із своїми батьками», - зазначає Ірина Френкель.

Окрім розваг для вінничан, дирекція парку впроваджує і заходи по енергозбереженню. У адмінбудинках повністю замінено старі вікна на металопластикові. А у парку «Дружби народів» було проведено повну реконструкцію зовнішнього освітлення та встановлено трансформаторну підстанцію. Окрім цього, об’єднана дирекція парків замовила проектну-кошторисну документацію для будівництва у парку Дружби Народів спортивного комплексу.


Переглядів: 3014
Поширень: 0