Фінал конкурсу краси «Міс Україна-Всесвіт», який проходить в Україні з 2006 року під егідою конкурсу «Міс Всесвіт», відбудеться 4 вересня в одному з найпрестижніших столичних концерт-холів Fairmont Grand Hotel. Власниками та організаторами форуму краси «Міс Всесвіт», заснованого в 1951 році в США, є корпорація NBC, Donald J. Trump та Miss Universe Organisation. Власницею української версії конкурсу краси "Міс Всесвіт" є відома в Україні та світі красуня Олександра Ніколаєнко.

Ольга Стороженко вперше за весь період існування «Міс Україна-Всесвіт» представить у конкурсі місто Вінницю. Для того, щоб потрапити до основного складу учасниць, дівчина пройшла декілька етапів кастингу. Ользі пощастило потрапити до 15 кращих, яких обирали із кількох тисяч претенденток. 28 серпня красуня вирушає до Києва на підготовку до фіналу «Міс Україна-Всесвіт 2013».

Ольга Стороженко Ольга Стороженко

Нагадаємо, що на рахунку дівчини вже є чимало перемог. Ольга отримала титул Першої леді Вінниці 2011 року, стала переможницею конкурсу «Міс Студентство-Королева Вінниці 2012» , перемогла у 16 міжнародному конкурсі краси «Перлина Чорного моря 2012», а на початку червня цього року, також уперше для Вінниці, привезла корону віце-міс одного із найавторитетніших конкурсів в Україні - «Міс Донбас Open 2013».



Переглядів: 7680
Поширень: 0