Кожен бажаючий, фотограф-професіонал чи любитель, мешканець чи гість міста в теплий осінній день розмістять свої фотошедеври на відкритому повітрі.

"БІБЛІОфотосушка" - формат виставки, що має на меті об’єднати людей, які люблять читати. Під девізом «ЧИТАЙ!» можна представити фото, яке ілюструватиме своє бачення даної теми.

Будь-який учасник може заздалегідь або в день заходу принести власні роботи і представити їх на виставці*. В обмін на свої фотографії можна буде забрати будь-які інші. Свою роботу бажано підписати, залишивши на звороті координати для зв\'язку або незвичне послання її майбутньому власнику.

Кількість, розмір і стиль світлин не мають значення.

Для того, щоб стати учасником виставки, ви можете передати свої роботи організаторам за адресою: вул. Соборна, 73, І поверх (відділ маркетингу, реклами і соціокультурної діяльності) в робочий час (з 10:00 до 18:00) або повісити їх «сушитися» в день проведення заходу.

*Пропонується новий формат виставки, що виходить за рамки звичних для музею чи галереї. Фотографії розвішуються на мотузках за допомогою прищіпок.



Переглядів: 3917
Поширень: 0