Усім добре відома така фраза: «Любви все возрасты покорны». Те ж саме можна сказати і про танці, переконане подружжя вінничан Тетяна та В’ячеслав Майстренко, які 19 травня на Чемпіонаті області зі спортивних танців стали першими у категорії «Сеньйори».

Тетяна та В’ячеслав Майстренко

- Тетяно, вам зараз 44 роки, як ви наважилися вийти на паркет?

- Я завжди мріяла танцювати, - розповідає Тетяна. – Але дитяча мрія так і залишилася дитячою. Та через багато років вона таки здійснилася. «Піднятися» з дивана допомогли різноманітні танцювальні шоу. Кожного разу я із захопленням дивилася на зірок, які танцюють…. Це так красиво. Маючи бажання все-таки зайнятися танцями, я довгий час не могла знайти такої танцювальної студії у Вінниці, де б брали навчати таких дорослих як я. Мені порадила співробітниця одну із танцювальних студій у місті. Там я вже танцюю близько трьох років. І не сама…

Тетяна та В’ячеслав МайстренкоТетяна та В’ячеслав Майстренко

Оскільки бальні танці не можливі без партнера , Тетяна попросила піти з нею на перше заняття свого чоловіка В’ячеслава.

- Спершу було не по собі, - каже чоловік Тетяни, В’ячеслав. – Відчувався дискомфорт, вік уже не той, адже нам було не 15 років. Але все минулося після кількох уроків. Тепер танці - це невід’ємна частина нашого життя. Ми тут знайшли друзів, підтримку. Вікторія, наш тренер, хоч набагато молодша за нас дівчина, вміє підтримати, підбадьорити і загартувати. Вона надзвичайно творча людина, яка окрім того, що навчає нас танців, влаштовує для нас різноманітні конкурси, вечірки, організовує подорожі. З таким її підходом нам і вдалося зайняти перше місце у категорії «Сеньйори» на Чемпіонаті Вінницької області зі спортивних танців.

Тетяна та В’ячеслав Майстренко

- В’ячеславе, це перший досвід такого масштабу ?

- Так, ми брали участь у різноманітних конкурсах, але у такому вперше - розповідає В’ячеслав. - Ми дуже хвилювалися. Але все минулося після того як вийшли на танцпол. Ми це робили з відчуттям , що ми на одинці, танцюємо для себе. І результат просто - «ВАУ» - перше місце.

Тетяна та В’ячеслав Майстренко зліва

- Хто перший дізнався про вашу перемогу?

- Першими, хто дізнався про перемогу, були, звичайно, тренер та рідні, - в унісон відповіло подружжя . - Ми із грамотами і медалями прийшли у кафе, де свій день народження святкував наш син. Він просто не мав слів, власне як і ми, адже не чекали на такий результат.

Хореограф Вікторія Сокур пишається перемогою своєї пари

- Ця пара у групі займається найменше часу і вже має таку перемогу, це надзвичайно приємно,- ділиться враженнями хореограф танцювальної студії «Ториус» Вікторія. - Таня і Славік станцювали чудово! Я дуже за них рада! Ця пара  зібралася і показала все на що вони здатні. Є категорія танцюристів, які на тренуваннях танцюють краще, ніж на публіці. Ця пара станцювала, навіть, краще ніж на тренуваннях.

Тетяна та В’ячеславМайстренко

Після вимкненого диктофону і закритого записничка Тетяна журналісту «myvin» зізналася, що все-таки їй вдалося здійснити дитячу мрію і найголовніше - покращити взаємовідносини з чоловіком

- Прийшовши на танці, окрім мрії, у мене з чоловіком покращилися стосунки. Ми почали краще розуміти один одного, прислухатися, підтримувати. Крім того, що стосується здоров’я, почуваємо себе набагато краще.

- На танцях ми забуваємо про домашні та робочі проблеми, - каже В’ячеслав. Живемо наче іншим життям, а в душі такі відчуття, наче нам лише по 18.

Легендарний танцівник Жак д’Амбуаз, найбільш точно описав внутрішньо стан того, хто танцює: «Танець – це твій пульс, биття твого серця, твоє дихання. Це ритм твого життя. Це вираз в часі і русі, в щасті, радості, смутку і заздрості». І з цим не можна не погодитися, адже мистецтво танцю нікого не залишає байдужим, а лише притягує і зачаровує своєю неповторністю, багатогранністю, залишаючи після себе бурю емоцій і пристрасті. Саме так сталося у Тетяни і В’ячеслава Майстренко.

P.S. Для тих, хто прагне заповнити свій вільний час чимось корисним - клуб спортивного бального танцю "Торіус" пропонує вам записатися на танці. Набір на заняття розпочнеться із 16 вересня. В понеділок і середу на 19:00 годину у  КСК "Маяк", вул.В.Порика 28, 2 поверх, (зал шейпінга)  і в четвер  на 20:00 годину та у суботу на 11:00 годину на Космонавтів 42.



Переглядів: 4983
Поширень: 0